Richard Kruspe (Rammstein) vorbeste despre noul album, dar si despre neplacerea lui

Într-un interviu recent cu Richard Kruspe în cadrul Metal Wani, acesta a povestit despre următorul album Rammstein, dar și de neplăcerea lui de faptul că oamenii încep să fie mai mult interesați de show-urile trupei față de muzica pe care o creează.

Chitaristul Kruspe susține că este mândru de munca pe care trupa a depus-o pentru noul album, ultimul material lansat fiind „Liebe Ist Für Alle Da” din 2009. Acesta mai precizează și faptul că principalul scop al formației în momentul de față este ca nivelul acestui disc să fie la fel de înalt ca celelalte înregistrări.

De fiecare dată când oamenii vorbesc despre Rammstein, este vorba despre foc. Este vorba despre show. Nimeni nu mai vorbește despre muzica Rammstein și, într-un fel, mă cam deranjează„.

Încă de la ultimul album lansat (2009), fanii au așteptat un nou material discografic din partea Rammstein.

Există șanse foarte mari ca viitorul album al formației germane să se lanseze pe piață în luna aprilie a acestui an. În prezent, discul este mixat în Los Angeles, cu sprijinul producătorului Rich Costey (Muse, Rage Against The Machine, Franz Ferdinand).


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*