R.U.S.T lansează un nou album și un box set aniversar

613 vizualizări

Trupa R.U.S.T. va lansa un album nou și un box set aniversar în cadrul unui concert care va avea loc joi, 24 noiembrie 2016, la clubul Fabrica din București, de la ora 21:00.

Dupa EP-ul ”Warriors of Heaven’‘, în 2009, și LP-ul ”Legends”, în 2011, trupa R.U.S.T. lansează al treilea album de studio intitulat ”The Wings of Vengeance’‘, material discografic înregistrat în Studio 148 din București, cu Marius Costache la butoane. De mixaj și mastering s-a ocupat Teddy Moller, în studioul Blue Flame Production din Suedia.

”The Wings of Vengeance” este un full length ce conține unsprezece piese, dintre care un bonus track, ”Urma Răului” , versiunea în limba română a piesei ”The Seeds of Evil” , piesă pentru care s-a filmat un videoclip (pentru ambele versiuni), lansat în luna iunie a acestui an și care se poate urmări aici.

 

Simultan cu noul album, va fi lansat box set-ul aniversar, în ediție limitată, intitulat ”Thunder’N Dust”, ce cuprinde toate înregistrarile de studio ale trupei R.U.S.T. din 2007 până în prezent.

rust-cover-set-box
Biletele pentru acest eveniment – la care vor participa și invitați speciali, ce vor fi anunțați în curând – vor putea fi achiziționate online la pretul de 10 lei, prin AmBilet.ro și la prețul de 15 lei în ziua concertului, la intrare.

Bilete aici: http://ambilet.ro/event.html?id=63

Facebook event: https://www.facebook.com/events/195775214184761/

 

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*