Chris Cornell: filmul documentar „Like A Stone” produs de Brad Pitt

390 vizualizări

Vocalistul formațiilor Soundgarden și Audioslave, Chris Cornell, a decedat în luna mai a anului 2017, doar cu puțin timp înaintea lui Chester Bennington, spânzurându-se.

Acum, ca omagiu și „dar” pentru fani, soția sa Vicky va produce un film documentar despre viața lui Chris, oferindu-le fanilor șansa de a afla mai multe despre el. Co-producător va fi și Brad Pitt, iar filmul documentar este regizat de Peter Berg (Wonderland, Mile 22, Hancock, The Losers, Very Bad Things, Battleship etc) și co-scris de Mark Casimir Dyniewicz Jr.

Vor exista de asemenea și câteva scene dramatice integrate, iar rolul lui Cornell i-a fost oferit lui Lauchlin MacDonald, iar rolul soției sale va fi interpretat de Drena De Niro, fiica lui Robert De Niro. În clipurile din arhive veți putea vedea imagini ale formațiilor Pearl Jam, Nirvana, Soundgarden și Audioslave.

Cornell a fost găsit spânzurat în camera sa de hotel din Detroit pe 18 mai 2017 la doar 52 de ani, la puțin timp după finalul unui concert Soundgarden. Rezultatele autopsiei spun că în sistemul său s-au găsit sedative și medicamente pentru anxietate, însă cauza morții a fost, evident, spânzuratul.

I Am The Highway: A Tribute To Chris Cornell, photo by Kevin Mazur/Getty Images for The Chris Cornell Estate

În ianuarie, membrii rămași din Soundgarden și Audioslave au ținut un concert în cinstea lui Cornell alături de Metallica și Foo Fighters.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*