Cannibal Corpse, un nou videoclip sângeros

Piesa „Red Before Black” face parte din ultimul material discografic lansat de formația americană de death metal în 2017 via Metal Blade Records, dând și titlul albumului, iar acum avem și un videoclip pentru ea:

Conceptul videoclipului dezvoltă lumea creată în videoclipul pentru „Code Of The Slashers”, regizat de Zev Deans. „Red Before Black” se concentrează mai mult pe partea gore a lumii, iar Doug Sakmann a fost ales pentru a aduce la viață acest videoclip. Sakmann a filmat în Philadelphia, iar live-urile au fost surprinse de Jesse Davis în San Francisco.

Nu e o noutate că sunt câteva minute pline de sânge și moarte, formația neratând ocazia de a ne aminti cu fiecare videoclip, copertă de album și design de tricouri că suntem doar o adunătură de carne și sânge și că până la urmă o să murim, deci cu siguranță videoclipul pentru „Red Before Black” n-o să vă șocheze atât de rău.

Pentru curioși, femeile văzute în videoclipul pentru „Red Before Black” sunt actrițele de filme pentru adulți Nadia White și Talia Satana, alături de Sonja Century, Kim Reo și actorul Alex Webster.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*