Cannibal Corpse au lansat clipul piesei Summoned For Sacrifice

Trupa death metal din Florida, Cannibal Corpse, a lansat videoclipul oficial al noului single Summoned For Sacrifice. Piesa este preluată de pe cel de-al șaisprezecelea album de studio al trupei americane, intitulat Chaos Horrific, ce urmează a fi lansat pe 22 septembrie, prin casa de discuri Metal Blade Records

Tema noii piese, Summoned For Sacrifice, este alegerea unei persoane ce urmează a fi dezmembrată. Paul Mazurkiewicz, toboșarul trupei Cannibal Corpse, a explicat: „ O persoană este aleasă, la întâmplare, ca să moară. Alte treisprezece persoane sunt alese, tot aleatoriu, pentru a omorî pe cel desemnat pentru sacrificare, într-un mod foarte violent, dezmembrându-l până încetează să mai respire.”

Clipul piesei Summoned For Sacrifice a fost regizat de David Brodsky si produs de Allison Woest de la My Good Eye: Music Visuals.

Cannibal Corpse a fost mereu și este o trupă iconică a scenei death metal, modelând și definind genul. În 2021, trupa a lansat Violence Unimagined, ridicând din nou miza. În 2023, cu ocazia celei de-a treizeci și cincea aniversare a trupei, americanii vor lansa următorul album, la fel de monstruos, intitulat Chaos Horrific, scriind un nou capitol din moștenirea lor, ce a devenit istorică. Scris la scurt timp după încheierea sesiunilor de înregistrare pentru Violence Unimagined, ecouri ale acelui album se pot lesne identifica și în Chaos Horrific.

„Pentru mine, acest album este un fel de continuare pentru Violence Unimagined, sau cel puțin asta simt eu” a declarat bassist-ul Alex Webster.

Membrii Cannibal Corpse mereu s-au făcut remarcați pentru tehnica și compoziția complexă a fiecărei melodii. „Cred ca modul nostru de a compune piesele s-a dezvoltat și a evoluat la modul că fiecare piesă își deschide singură drum, fie că este vorba despre o piesă mai simplă sau despre una tehnică,” a declarat chitaristul Rob Barrett. „Uneori e un amestec din ambele, așa că nu există o idee preconcepută, că încercăm să scriem doar piese complicate din punct de vedere tehnic. Pur și simplu muzica își urmează propriul curs.”

Webster a spus: „Nu cred că a existat un efort conștient pentru a face piesele cât mai tehnice,iar faptul că au ieșit așa este doar rezultatul efortului nostru de a scrie piese cât mai dure.”

„Niciodată nu lucrez după un plan prestabilit, doar las actul de creație să curgă liber, fără limit.”, a declarat chitaristul și producătorul Erik Rutan. „Totuși, de această dată, am știut că vreau să canalizez totul puțin într-o altă direcție față de Violence Unimagined. Să extind dinamica, să explorez noi teritorii, fără să mă îndepărtez de spiritul dintotdeauna al trupei Cannibal Corpse.” Rutan a produs deja șase albume ale trupei americane, începând cu Kill din 2006. Aceasta este a doua lansare a lui Rutan ca membru cu drepturi depline, de când s-a alăturat oficial trupei, în 2020. 

Mazurkiewicz a avut ideea pentru numele discul și colegii săi au considerat ca este o reprezentare excelentă a trupei. Subiectele abordate includ lupta împotriva hoardelor de zombi (Chaos Horrific), alegerea aleatorie a unui individ ce urmează să fie dezmembrat și sacrificat (Summoned For Sacrifice) și răzbunarea violentă a victimelor traficului de persoane (Vengeful Invasion). Artwork-ul albumului este realizat de colaboratorul  Vince Locke și prezintă o un haos populat de ființe vii și strigoi, evocând versurile piesei din titlu.

Chaos Horrific track listing:
01. Overlords Of Violence
02. Frenzied Feeding
03. Summoned For Sacrifice
04. Blood Blind
05. Vengeful Invasion
06. Chaos Horrific
07. Fracture And Refracture
08. Pitchfork Impalement
09. Pestilential Rictus
10. Drain You Empty

Cu ocazia lansării noului album, Chaos Horrific, Cannibal Corpse va pleca într-un turneu de o luna în America de Nord, împreuna cu Mayhem. Turneul începe pe 22 septembrie în Nashville, Tennessee și se încheie pe 21 octombrie, în Louisville, Kentucky. În deschidere vor cânta invitații speciali Gorguts și Blood Incantation.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*