Kataklysm anunță lansarea noul album Goliath

Kataklysm
Kataklysm

Timp de aproape trei decenii, trupa melodic death metal  Kataklysm, a lansat albume cu valuri de sunet puternic. Pe 11 august, cel de-al cincisprezecelea album de studio al trupei, Goliath, va fi lansat prin Nuclear Blast Records.

Bringer Of Vengeance este primul single de pe album. Melodia se deschide cu chitare drop-tune și îl duce pe ascultător într-o călătorie care îmbină componentele moderne metal și djent care sunt stratificate peste sunetul tradițional al trupei Kataklysm.

Solistul, Maurizio Iacono, comentează: „Noul nostru album, Goliath, vine într-un moment al societății noastre în care diviziunea și ura cresc și se răspândesc la nivel mondial, în care ideologiile despre cum ar trebui să fie viitorul umanității se ciocnesc. Vremea structurilor de putere fără precedent, care luptă pentru controlul vieții noastre. Povestea lui David împotriva lui Goliat nu a fost niciodată mai relevantă decât în aceste vremuri moderne. Metalul a fost întotdeauna o voce a rebeliunii împotriva opresiunii și a militat pentru protejarea libertăților noastre. Albumul atinge, de asemenea, conflictul interior și ideea de a face ceea ce trebuie făcut, pentru a vă confrunta cu demonii interiori.”

„Ideea principală a single-ului Bringer Of Vengeance este despre o răzbunare planificată cu grijă și răbdare. Cântecul este inspirat de evenimentele din jurul asasinării regelui Richard I „The Lionheart” și de ideea că ar putea dura mult timp, dar, într-o zi, dreptatea va câștiga”, declară Iacono.

Videoclipul piesei Bringer Of Vengeance a fost regizat de Ivan Colic de la ICODE. Goliath a fost înregistrat la studiourile JFD din Dallas, Texas și Studio City, California, precum și la The Cabin din Orlando, Florida, de Jean-François Dagenais, care a produs și realizat albumul. Pentru mixare și masterizare, trupa s-a întors la Chris Clancy care a fost asistat de Colin Richardson. Artwork-ul pentru copertă a necesitat o imagine care a surprins tema iconică a bătăliei lui David împotriva lui Goliat, care are ecou pe tot albumul, în același timp cu puterea muzicii. Trupa l-a angajat pe renumitul ilustrator berlinez Eliran Kantor (Testament, Fleshgod Apocalypse) pentru a crea artwork-ul care a dat un ton macabru care completează sentimentul de neliniște care a fost simțit în timpul scrierii și înregistrării albumului.

Goliath track listing:
01. Dark Wings Of Deception
02. Goliath
03. Die As A King
04. Bringer Of Vengeance
05. Combustion
06. From The Land Of The Living To The Land Of The Dead
07. The Redeemer
08. Heroes To Villains
09. Gravestones & Coffins
10. The Sacrifice For Truth


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*