Within Temptation a lansat noul single, Wireless

Within Temptation
Within Temptation

Trupa olandeză Within Temptation a lansat un vizualizator pentru noul lor single, Wireless. Videoclipul AI a fost creat de Adriano Theel de la Titanfilmmedia.de.

Within Temptation a declarat despre noua piesă: „ Wireless este o melodie înflăcărată și puternică care marchează începutul unei noi ere. Eră în care ne menținem ADN-ul trupei în viață. Piesa este construită pe baza unor riff-uri bombastice contemporane, breakdown-uri și refrene epice.”

„Acest single îi vizează pe cei care, dornici de război și agitație, manipulează și controlează mass-media. Wireless este o piesă despre un soldat care pleacă la război convins că merge pentru o cauză bună. Este îndoctrinat de guvern și mass-media și crede că va fi primit înapoi ca un salvator, doar pentru a afla că a fost folosit. Acest lucru a făcut ca oamenii să-l privească precum un cuceritor brutal. Viața lui și viețile multor altora sunt înșelate și distruse”.

În ultimii ani, Within Temptation s-a orientat dinspre lansarea de albume către lansarea unei serii de single-uri. Asta a permis membrilor trupei să se lase în voia proceselor creative, oferind astfel muzică proaspăt inspirată. Grupul a lansat prima dată Entertain You, The Purge și Shed My Skin, single-uri care au încântat fanii. Au avut o recepție excelentă în Europa și au atins vârful în Top 20 Billboard Mainstream Rock din S.U.A și topurile oficiale germane. În iulie, Within Temptation a lansat și videoclipul oficial regizat de Jeb Hardwick pentru single-ul Don’t Pray For Me. A fost al patrulea single dintre lansările independente ale trupei și va ajunge pe următorul album de studio.

În decembrie anul trecut, Within Temptation a lansat videoclipul oficial pentru cel mai recent single al său, The Fire Within. Clipul a fost filmat în timpul turneului european al formației, Worlds Collide, unde au împărțit scena cu Evanescence.

În ceea ce privește diferențele dintre înregistrarea și lansarea single-urilor și concentrarea pe realizarea de albume de lungă durată, Sharon a spus: „Acum petrecem timp în plus pentru fiecare single. Pentru un album întreg, durează uneori doi ani de la scrierea unei piese până la momentul lansării și, uneori, deja pare depășită. Așa că acum este mult mai ușor să oferi fiecărei piese o lansare rapidă.”

Ultimul album Within Temptation, Resist, a fost lansat în februarie 2019 prin Spinefarm Records, casa de discuri specializată în hard rock a Universal Music Group. Resist a avut invitați precum Jacoby Shaddix (Papa Roach), Anders Fridén (In Flames) și Jasper Steverlinck (Arid).


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*