Ozzy Osbourne: Sharon spune că noul album e gata și se va lansa în ianuarie

Managerul și soția lui Ozzy, Sharon Osbourne, a dezvăluit în cadrul emisiunii radio de pe SiriusXM „The Jess Cagle Show” coordonată de Jess Cagle și Julia Cunningham, că Ozzy a terminat cel de-al doisprezecelea album solo și e pregătit pentru lansare în ianuarie 2020.

Acest album ar fi primul material solo al lui Ozzy din 2010 de când a lansat „Scream”, între timp fiind ocupat cu Black Sabbath, albumul „13” și turnee. Anul acesta, Ozzy a luat o pauză de la concerte din cauza problemelor de sănătate, dar își revine, așa cum susține soția sa:

E pe drumul cel bun. A avut un accident foarte, foarte urât anul acesta, dar e pe drumul cel bun. Doar ce-a terminat un album și-l va lansa în ianuarie. Se simte bine. E foarte încântat de colaborarea cu Post Malone și Travis Scott. Piesa e în top 40 la radio și în fiecare săptămână urcă.

Întoarcerea în studio a fost benefică pentru Ozzy, mai dezvăluie Sharon. Se simțea inutil. Se uita la diferite chestii la TV și era ceva documentar cu o trupă care era în autobuzul de turneu. Nu l-a putut urmări pe tot – mai avea puțin și plângea și spune „Mi-e dor de viața mea, îmi vreau viața înapoi”. E greu pentru el, dar își revine. Acum că și-a terminat albumul și totul e planificat, e foarte fericit.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*