Rammstein anunță ediția aniversară Sehnsucht

Rammstein Band

Trupa industrial metal germană Rammstein va lansa o ediție aniversară specială a celui de-al doilea album, Sehnsucht, pe 9 iunie. Iconicul LP din 1997 va fi disponibil pentru prima dată în sunet HD remasterizat. Pe lângă single-urile Du Hast și Engel, albumul include exclusiv o nouă versiune mixată a piesei Spiel Mit Mir. Ambalajul reproiectat a fost realizat de designerul original, Dirk Rudolph. CD-ul vine într-un digipak Blu-ray, cu o broșură de 40 de pagini și o cutie cu folie argintie în relief. Broșura de 40 de pagini conține numeroase fotografii portret nepublicate până acum și reeditate ale artistului Gottfried Helnwein.

După lansarea albumului de debut Herzeleid ca ediție aniversară limitată, este timpul să revedem Sehnsucht, lansat inițial în august 1997. Sehnsucht a ajuns pe locul 1 în topurile germane și austriece, ajungând, de asemenea, în Top 50 în SUA (este singurul album german care a fost certificat cu platină în Statele Unite).

După 26 de ani și un nou secol, este clar că Sehnsucht, un album cu 11 piese, nu și-a pierdut nimic din puterea inițială. De la prima piesă pâna la ultima, Küss Mich (Fellfrosch) , se vede forța cu care membrii fondatori ating spectaculos apogeul, prin utilizarea elementelor electronice și a mostrelor, precum și datorită melodicității  gamei vocale considerabile a lui Till Lindemann.

Acest album, numit pe bună dreptate iconic, este acum remasterizat în sunet HD, pentru prima data, include exclusiv un nou mix al piesei Spiel Mit Mir, și vine într-o selecție de formate exclusive, ambalate elaborat: CD, MC, digital, plus o pereche de LP-uri duble, unul pe vinil negru, celălalt alb.

Sehnsucht (ediția aniversară) track listing:
01. Sehnsucht
02. Engel
03. Tier
04. Bestrafe Mich
05. Du Hast
06. Bück Dich
07. Spiel Mit Mir
08. Klavier
09. Alter Mann
10. Eifersucht
11. Küss Mich (Fellfrosch)
12. Spiel Mit Mir (2023 mix)


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*