Lindemann: piesă nouă + videoclip NSFW, „Knebel”

670 vizualizări

Duo-ul format din Till Lindemann (Rammstein) și Peter Tagtgren (Pain, Hypocrisy) ne aduce o altă piesă de pe cel de-al doilea album, „F & M” care se va lansa pe 22 noiembrie via Spinefarm Records, „Knebel”.

Tradus, „knebel” înseamnă „căluș”, iar videoclipul este… destul de NSFW ca să-i spunem așa, transmis necenzurat pe knebel.tv, apoi fiind înlocuit cu versiunea cenzurată.

Versiunea necenzurată, care se poate găsi pe Reddit, pare să-i portretizeze pe cei doi muzicieni ca niște prizonieri evadați care escortează o sclavă dezbrăcată, apoi apar blocați într-o clădire inundată. Femeia iese din apă, iar cadrele care urmează dau de înțeles că menstruează. Aici, lucrurile devin și mai ciudate când Till îi face sex oral, mănâncă un țipar, ea scapă și pare să fie o creatură scoasă dintr-o lume fantasy, dar horror.

01. Steh Auf 02. Ich Weiß Es Nicht 03. Allesfresser 04. Blut 05. Knebel 06. Frau & Mann 07. Ach So Gern 08. Schlaf Ein 09. Gummi 10. Platz Eins 11. Wer Weiß Das Schon Bonus tracks: 12. Mathematik (original version) 13. Ach So Gern (Pain version)

Duo-ul a lansat albumul de debut în iunie 2015 via Warner Bros. „Skills in Pills” a debutat cu single-ul „Praise Abort” în luna mai. În 2018, Lindemann colaborează cu rapperul Haftbefehl la piesa „Mathematik”. Evident, „Skills in Pills” a fost considerat o glumă de mulți oameni, piesele având versuri nu foarte… normale, să zicem.

Reacțiile au fost împărțite: au fost considerați imaturi, bolnavi, neserioși, însă Tägtgren e de altă părere: Să zicem că e un album de petrecere, un fel de Billy Idol în 2015 pe speed. Vrem ca oamenii să se simtă bine, chiar e muzică bună de petrecere, un album care să-ți dea o stare bună înainte să pleci la un festival sau într-un bar, ceva.

Acum, dacă nu toată lumea intră într-o stare bună cântând despre cât de bine era dacă nevastă-ta ar fi făcut avort sau despre fantezii sexuale cu urină, asta nu e vina lor. Ce-i drept, nici n-au spus la ce fel de petrecere se potrivește albumul.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*