Metallica: vezi „Moth Into Flame” live, dar filmat 360º

Mandatory Credit: Photo by IBL/Shutterstock (10331207d) Metallica - James Hetfield Metallica in concert at Ullevi Stadium, Gothenburg, Sweden - 09 Jul 2019

Să ne reamintim această vară cu ajutorul concertului Metallica de pe 11 iulie din Copenhaga, mai exact cu o filmare 360º a piesei „Moth Into Flame”, extrasă de pe ultimul album al formației lansat în 2016, „Hardwired… To Self-Destruct”, via Blackened Recordings.

Hetfield a povestit într-un interviu cu Guitar World despre sursa inspirației pentru „Moth Into Flame” și cât de autobiografică e piesa: Filmul „Some Kind Of Monster” e un prim exemplu că oamenii au nevoie de tine într-un anumit fel și dacă nu ești așa cum vor, te vor urî. Am trecut prin asta o mare parte a vieții mele. Dacă nu ești destul de conștient de asta, monstrul care e faima te va înghiți, iar în acea perioadă, noi eram înghițiți, spune James despre perioada cu „Black Album”, când erau considerați pop queens. 

Nu ne mai păsa unii de alții. Nu ne păsa ce înseamnă Metallica pentru noi sau ceilalți oameni. Vedeam doar partea urâtă și voiam să ne depărtăm de ea, nu vedeam ce e frumos în viețile noastre. Indiferent de lucrul pe care te concentrezi, muncești pentru el, iar în acel punct al vieții noastre ne gândeam că e un iad pentru noi. Am pierdut perspectiva atunci. Până la urmă ne-am dat seama că nu e vorba de faimă, ci că trebuia să avem grijă unii de alții și de trupă. Asta a fost o lecție grea de învățat.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*