Within Temptation lansează videoclipul oficial al piesei The Fire Within

Within Temptation- Fire Within 2022
Within Temptation- Fire Within 2022

În urmă cu doar zece zile, Within Temptation lansau noul single, The Fire Within, și un vizualizer pentru acesta. Acum trupa olandeză lansează videoclipul oficial The Fire Within. Clipul a fost filmat în timpul turneului european recent, Worlds Collide, susținut alături de trupa Evanescence.

Conform declarațiilor trupei Within Temptation, piesa a fost scrisă în 2019, dar nu a apărut pe nici un album. Cu ocazia apropierii perioadei festive a finalului de an, Within Temptation a hotarât lansarea piesei ca single de sine stătător.

Vocalista, Sharon Den Adel, a explicat modul în care s-a realizat The Fire Within. Ea a spus: „L-am înregistrat în pandemie. Și îl lansăm acum pentru jocul cu Iron Maiden. Colaborarea noastră cu jocul pentru mobil Iron Maiden: Legacy Of The Beast. Aceasta este o piesă care nu va apărea pe următorul album. Ne place melodia, dar are un alt tip de atmosferă. Și este vorba despre a menține lucrurile reale. The Fire Within este lucrul care te conduce, lucrul pe care îl simți cel mai mult. Despre asta este melodia.”

Single-ul de șapte inci The Fire Within prezintă atât versiunea single, cât și versiunea instrumentală a piesei. Așteptat pe 20 ianuarie 2023, este disponibil pentru precomandă ca  ediție limitată de 666 de exemplare numerotate individual, pe vinil de culoare portocalie.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*