Within Temptation face echipă cu Opus Comics pentru o nouă serie de benzi desenate

Within Temptation- Photo credits Flo Drakken
Within Temptation- Photo credits Flo Drakken

Trupa symphonic metal Within Temptation își exprimă viziunea unică asupra viitorului cu o nouă serie de benzi desenate de la Opus Comics, bazată pe albumul Resist din 2019 și pe concertul virtual Aftermath din 2021.

Într-un viitor îndepărtat, o luptă nesfârșită se dezlănțuie între două specii. Specia avansată, în mod inerent umanoidă, este condusă de o matriarhă tehno organică. Această specie se luptă cu o rasă crudă de inteligențe artificiale extraterestre. Mai multe povești se ciocnesc pentru a picta un portret spectaculos al vieții matriarhei și lupta ei cu forțele imposibile care o modelează.

Pentru a transpune povestea pe pagini de benzi desenate, trupa a făcut echipă cu apreciata autoare YA, Marieke Nijkamp și cu artistul heavy metal Montos, pentru a da formă acestei lumi distopice.

Sharon Den Adel, solista și cofondatoarea Within Temptation, spune: „Genesis, vedeta de pe coperta The Purge, a prins viață pe scenă și în diferite modele de produse. Acum ea va duce publicul în cea mai mare călătorie din viața ei: în următorul nostru album. Dar și în noua noastră serie de benzi desenate.”

„Să facem echipă cu Opus în acest scop mi s-a părut decizia logică. Deoarece sunt cei mai consistenți în crearea de benzi desenate și lucrează doar cu cei mai buni designeri și povestitori. Abia așteptăm să vă arătăm rezultatul final! Sperăm că vă va plăcea la fel de mult ca nouă!”

Primul număr va fi disponibil în ediție limitată, cu o copertă tratată cu folie, realizată de Agustin Alessio (Star Wars, Avengers, Thor: God Of Thunder) direct de la Incendium Online. Ediție pentru chioșcurile de ziare și magazinele de benzi desenate va fi disponibilă în mai pentru lansare în retail.

„Splendoarea simfonică a trupei Within Temptation i-a transportat întotdeauna pe ascultători în alte lumi. Experiența ascultării acestor piese susținută de incredibilul decor al spectacolelor scenice și virtuale recente a oferit o oportunitate minunată. Aceea de a explora viziunea lor futuristă, cu o narațiune complet nouă”, spune Llexi Leon, fondatorul Incendium și Opus Comics. „Astăzi, bătălia împotriva inteligenței artificiale este un subiect foarte real. În special pentru artiști și alți creatori. Exact ceea ce reflectă povestea matriarhei și a luptei ei.”

Within Temptation #1 este prima dintr-o mini-serie în trei părți, cu o lungime de 40 de pagini. Va fi lansată în luna mai prin Opus Comics. Fanii pot cumpăra, de asemenea, o versiune în ediție limitată, cu coperta tratată cu folie.

Lideri legendari ai muzicii dark symphonic metal, cu o carieră de două decenii și cu șapte albume de studio, Within Temptation sunt o forță autentică la nivel mondial. Pur și simplu, sunt una dintre cele mai de succes trupe metal din lume. În 2020 și 2021, formația olandeză a lansat Entertain You, The Purge și Shed My Skin. Aceste single-uri au atins apogeul în Top 20 Billboard Mainstream Rock Indicator din S.U.A. Și au ajuns în fruntea topurilor oficiale germane. Trupa a primit numeroase premii internaționale: World Music Award, MTV Europe Music Award, Metal Hammer Award și multe altele.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*