Ozzy Osbourne dezvăluie sursa de inspirație a noului album

Ozzy Osbourne-Patient Number 9
Ozzy Osbourne-Patient Number 9

Sursa de inspirație a noului album Patient Number 9 al lui Ozzy Osbourne este dezvăluită printr-o carte de benzi desenate. Această carte are 26 de pagini și este disponibilă doar în câteva pachete de albume în ediție limitată.

Povestea a fost scrisă de Todd McFarlane, iar ilustrațiile au fost realizate de Jonathan Glapion. Cartea prezintă felul în care Ozzy este prins într-un azil fără ieșire, torturat de medici, abuzat de pacienți și vanat de o creatura inventată de imaginația sa. 

Inițial disponibilă doar în magazinele de vinyl-uri și online,aceasta servește drept prequel pentru videoclipul regizat de McFarlane pentru primul single și piesa de titlu a albumului, Patient Number 9.

Albumul Patient Number 9 a fost lansat pe 9 septembrie și reprezintă cel de-al 13-lea album solo de studio al lui Ozzy. Acest nou material discografic este foarte apreciat de critici și a depășit pozițiile anterioare deținute de Ozzy în topuri, având vânzări record în întreaga lume.

În ciuda problemelor de sănătate cu care Prințul Întunericului se confruntă de câțiva ani, vocea sa inegalabilă este plina de vigoare, iar albumul este la aceeași înălțime cu care artistul și-a obișnuit deja fanii.

Ozzy Osbourne, Patient Number 9 Track Listing

 1. Immortal (feat. Mike McCready)
 2. Patient Number 9 (feat. Jeff Beck)
 3. Parasite (feat. Zakk Wylde)
 4. No Escape From Now (feat. Tony Iommi)
 5. One of Those Days (feat. Eric Clapton)
 6. A Thousand Shades (feat. Jeff Beck)
 7. Mr. Darkness (feat. Zakk Wylde)
 8. Nothing Feels Right (feat. Zakk Wylde)
 9. Evil Shuffle (feat. Zakk Wylde)
 10. Degradation Rules (feat. Tony Iommi)
 11. Dead and Gone
 12. God Only Knows
 13. Darkside Blues

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*