In This Moment a lansat single-ul The Purge de pe viitorul album, Godmode

In This Moment
In This Moment

Trupa nominalizată la premiile Grammy, In This Moment a lansat săptămâna trecută un nou single, The Purge, de pe viitorul album de studio, Godmode, care va fi lansat pe 27 octombrie, prin BMG. Piesa este însoțită de un videoclipul oficial, regizat de Jensen Noen (Ice Nine Kills, Falling In Reverse, Hollywood Undead). 

„Suntem încântați să împărtășim The Purge”, a declarat solista Maria Brink. „Sunt atât de recunoscători pentru felul în care a decurs totul pentru a aduce această melodie la viață, atât din punct de vedere sonor, cât și vizual. Kane Churko și Jensen Noen au ajutat la crearea acestei experiențe muzicale și cinematografice și nu am fi putut-o face fără ei. Mesajul de bază al cântecul este să nu cădem prea adânc în depresie. Să găsim echilibrul. Erau multe tipuri de emoții care mă copleșeau când am abordat piesa pentru prima dată și după ani de zile în care am ținut totul în mine, în sfârșit am ajuns să las emoțiile să curgă!” 

„Această melodie a fost compusă în perioada în care am stat în izolare. Cu toții am avut propriile experiențe în timpul pandemiei și cu toții am văzut cum neliniștea socială escala zilnic, sfâșiindu-ne. A fost o perioadă nebună”, a declarat chitaristul Chris Howorth. „În timpul izolării, i-am trimis Mariei ideile muzicale la care lucram, iar aceasta a rezonat imediat. A spus că acesta va fi primul nostru single. Toată frustrarea și neliniștea acumulate s-au revărsat în versurile și interpretarea Mariei, creând această melodie viscerală nebună.”

In This Moment a împărtășit detalii despre Godmode, cel de-al optulea album de studio al trupei până în prezent. Înregistrat la Hideout Recording Studio din Las Vegas, Nevada, discul cu 10 piese a fost produs de Kane Churko (Ozzy Osbourne, Papa Roach, Five Finger Death Punch) și Tyler Bates (filmele John Wick, Jerry Cantrell, Bush).

Godmode track listing:
01. Godmode
02. The Purge
03. Army Of Me
04. Sacrifice
05. Skyburner
06. Sanctify Me
07. Everything Starts And Ends With You
08. Damaged (feat. Spencer Charnas)
09. Fate Bringer
10. I Would Die For You

Cu scopul promovării noului album, In This Moment va pleca într-un turneu cu 20 de concerte în noiembrie 2023, numit Kiss Of Death, împreună cu Ice Nine Kills

În octombrie anul trecut, In This Moment a lansat un EP numit Blood 1983. Materialul a marcat cea de-a zecea aniversare a albumului Blood din 2012 și a fost coprodus de Tyler Bates și Dan Haigh și mixat de Zakk Cervini.

In This Moment lineup:
Maria Brink– voce
Chris Howorth– chitară
Travis Johnson– bas
Randy Weitzel– chitară
Kent Dimmel– tobe


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*