Destruction: videoclip nou pentru piesa „Betrayal”

Thrasherii din formația germană Destruction vor lansa al șaptesprezecelea album de studio în luna august a acestei veri, mai exact în ziua de 9, via Nuclear Blast. „Born To Perish”  va conține 11 piese și a fost înregistrat și produs cu ajutorul lui V.O. Pulver (Pro-Pain, Nervosa, Burning Witches” la Little Creek Studios în Suedia. De asemenea, e primul album alături de toboșarul Randy Black și al doilea chitarist, Damir Eskic.

Videoclipul a fost regizat de Achilleas Gatsopoulos care spune: Onoarea e de partea mea ca o trupă legendară să aibă încredere în mine că pot veni cu o viziune proaspătă pentru noul lor album.

Inspirat de masterpiece-ul horror al lui Dario Argento, „Suspiria”, dar și de portretele existențialiste ale lui Francis Bacon și mitologie, am creat un tablou întunecat arhetipal al trădării: două fețe/înșelăciune, înjunghiere pe la spate, infidelitate, Grădina Edenului, spioni de război și încheiem cu nimic altceva decât sărutul lui Iuda. A fost o plăcere imensă să lucrez cu ei și abia aștept data următoare. Până atunci, bucurați-vă de masacrul vizual care e „Betrayal”.

1. Born To Perish 2. Inspired By Death 3. Betrayal 4. Rotten 5. Filthy Wealth 6. Butchered For Life 7. Tyrants Of The Netherworld 8. We Breed Evil 9. Fatal Flight 17 10. Ratcatcher 11. Hellbound

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*