Toboșarul Chris Adler a ieșit oficial din Lamb Of God

313 vizualizări

Fanii Lamb Of God au avut parte de o surpriză mai puțin plăcută vineri seară (19 iulie) în timp ce dădeau scroll pe facebook. O postare pe pagina oficială a formației anunță despărțirea oficială de toboșarul și co-fondatorul Chris Adler, care n-a mai participat la showurile live din 2018.

Înlocuitorul lui Adler în showurile live, Art Cruz (Prong, Winds Of Plague), e acum un membru oficial Lamb Of God, începând să participe și la activitățile din studio odată ce vor începe lucrul la următorul album.

Dear Lamb of God fans,We returned last week from a great European festival run and our final tour with Slayer in North…

Geplaatst door Lamb of God op Vrijdag 19 juli 2019

Totuși, Chris Adler revine pe scenă în toamnă în cadrul unui concert live cu super-grupul Hail!, un concept care nu are niciodată membri permanenți, ci se schimbă mereu. Hail! datează de peste 10 ani și la acest proiect au participat artiști ca Andreas Kisser (Sepultura), Tim „Ripper” Owens (Judas Priest, Yngwie Malmsteen, Iced Earth), Jimmy DeGrasso (Alice Cooper, Megadeth) și David Ellefson (Megadeth).

Momentan, Hail! e format din Chris Adler, Steve „Zetro” Souza (Exodus), Phil Demmel (Violence, Machine Head) și James LoMenzo (Megadeth, Black Label Society). Singura dată cunoscută momentan a acestei serii de concerte Hail! e 19 octombrie la Rock House din Moscova.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*