Iată unde poți viziona „Us+Them”, filmul lui Roger Waters

871 vizualizări

Luna octombrie vine cu multe lansări de albume din câte putem observa, dar Waters ne aduce altceva. Filmul „Us+Them” e un montaj de imagini surprinse la concertele din datele de 18, 19, 22 și 23 iunie 2018 din Amsterdam.

Făcut în colaborare cu Sean Evans, același regizor care a ajutat la realizarea „The Wall” (2014) și „Wait For Her” (2017), „Us+Them” va putea fi vizionat doar în zilele de 2 și 6 octombrie 2019 în cinematografele din toată lumea. Iată unde puteți vedea filmul în zilele respective în România:

București: Happy Cinema, Grand Cinema Digiplex

Buzău: Happy Cinema

Focșani: Happy Cinema

Brașov: Cinema One

Cluj-Napoca: Cinema Florin Piersic

Alexandria: Happy Cinema

Pentru mai multe detalii legate de bilete, vizitați site-ul oficial rogerwatersusandthem.com

Abia aștept să se lanseze în octombrie. Us+Them nu oferă atmosfera tipică de rock’n’roll. Poate o să fie cineva în public care strigă „yee ha!” ceea ce e ok, dar mulți vor plânge. Asta sper eu, spune Waters. Us+Them e o chemare la a lua atitudine. Homo sapiens se află la impas – putem fie să dăm drumul la iubire, să ne dezvoltăm capacitatea de a empatiza unii cu alții și să facem lucruri pentru binele planetei sau putem să rămânem Comfortably Numb și să continuăm, ca niște orbi, cu marșul spre moarte. Us+Them e un vot pentru viață și iubire.

Evans confirmă că e posibil să fi depășit „The Wall”: E un film minunat – o performanță incredibilă livrată cu grijă, emoție și însemnătate. Nu am crezut că e posibil, dar cred că am depășit The Wall.

Imagini pentru roger waters us + them movie


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*