Cradle Of Filth lanseaza videoclipul „Frost On Her Pillow” (Video)

509 vizualizări
„Frost On Her Pillow”, noul videoclip al formatiei britanice de metal extrem CRADLE OF FILTH poate fi urmarit mai jos alaturi de making of-ul acestuia. Piesa este extrasa de pe al zecelea album de studio, „The Manticore And Other Horrors”, ce va fi lansat in America de Nord pe 30 octombrie via Nuclear Blast.

Tracklist-ul „The Manticore And Other Horrors”:

01. The Unveiling Of O
02. The Abhorrent
03. For Your Vulgar Delectation
04. Illicitus
05. Manticore
06. Frost On Her Pillow
07. Huge Onyx Wings Behind Despair
08. Pallid Reflection
09. Siding With The Titans
10. Succumb To This
11. Nightmares Of An Ether Drinker
12. Death, The Great Adventure (editie deluxe digipak)
13. Sinfonia (editie deluxe digipak)

Un mini-site pentru „The Manticore And Other Horrors” a fost lansat si ofera sample-uri audio, informatii, galerie, wallpapere plus sansa de a descarca gratis melodia „For Your Vulgar Delectation”.
Inregistrat in opt saptamani in studiourile Springvale si Grindstone (unde a fost mixat de acelasi Scott Atkins) din Suffolk, „The Manticore And Other Horrors” este un testament al longevitatii trupei, plasand-o din nou in proaspete domenii de sacrificare.
„The Manticore And Other Horrors” poseda in sine o atmosfera cu totul noua pentru trupa, incorporand un NWOBBM (New Wave Of British Black Metal) mai heavy si mai rapid care este foarte actual si crud, fiind amestecat cu o orchestratie bogat ornamentata.
Titlul albumului poate fi asemanat cu un bestiar, o colectie de povestiri cu monstri (demoni personali, himere, entitati inrobitoare s.a.). „Manticore” este o piesa despre o oroare mitologica frumoasa care se vrea a fi temuta pentru ocupatiile straine din provinciile indiene.
Melodiile „Illicitus” si „Pallid Reflection” dezvaluie ingredientele dulci ale vampirismului si licantropiei; bolnavele „For Your Vulgar Delectation” si „Frost On Her Pillow” sunt tesute pervers in basme sumbre in timp ce clasica „The Abhorrent And Siding With The Titans” glorifica valorile lovecraftiene.
Cradle Of Filth inseamna:
Daniel Lloyd „Dani Filth” Davey – Voce
Paul Allender – Chitara
James McIlroy – Chitara
Daniel Firth – Bas
Martin „Marthus” Škaroupka – Tobe


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*