Desant lanseaza primul album: “Joc de noroc”

Dupa aproximativ un an si jumatate de la constituire, perioada in care au lansat doua videoclipuri si un single, DESANT lanseaza primul material discografic, intitulat “JOC DE NOROC”, lansare ce va avea loc in Club Daos din Timisoara in data de 09 Noiembrie a.c. si este primul concert ce face parte din turneul de promovare a albumului.

DESANT a fost infiintata la sfarsitul lui 2010, la Timisoara avand in componenta pe Alex Anca (voce), Tibi Saulescu (chitara), Vlad Toma (clape),     Alin Achim (bass), Mihai Dobrescu ( tobe).

Lansarea oficiala a formatiei a avut loc in data de 21 septembrie 2012, la Arenele Romane in Bucuresti, dupa ce in luna iunie a.c au concertat in deschiderea formatiilor de prestigiu Europe si Manowar in cadrul Festivalului OST.

 
In pragul lansarii albumului, in luna octombrie, DESANT mai face publica o piesa: “Doar o Amintire”, piesa ce poate fi descarcata gratuit de pe site-ul formatiei: www.desantrock.ro.
 
 
Albumul va fii realizat in format digipak, contine 14 piese printre care se vor regasii varianta radio a piesei “Joc de noroc” si varianta acustica a piesei “Anii ce au fost” si a fost produs de propria casa de discuri DESANT FACTORY.

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*