Desant cauta un nume pentru mascota trupei. Afla cum poti sa-i ajuti

Iron Maiden il au pe Eddie, Dio l-a avut pe Murray iar Megadeth il au pe Vic Rattlehead. Mascota ofera o identitate speciala unei formatii si o face sa fie recognoscibila.

Formatia DESANT a inteles acest lucru, asa ca vrea sa transforme figura de pe coperta albumului „Joc de noroc” in propria sa mascota. Mai mult, pentru ca nicio imagine emblematica nu este desavarsita fara un nume foarte bun, trupa romaneasca apeleaza la ajutorul fanilor sai pentru a boteza personajul.

Potrivit unui breaking-news postat pe pagina oficiala de Facebook Desant, formatia cauta un nas pentru mascota in randul fanilor. Iata ce scriu baietii:

Cautam nume pentru “mascota” noastra de pe coperta albumului. Este singurul membru al trupei caruia nu-i stim numele. Propune un nume, ca si comment la poza lui pana in 27 aprilie. Vom vedea la ce nume raspunde.

Daca tu vei fi Nasul lui, vei participa la “concertul de botez” din luna mai, organizat in Timisoara. Poti deveni oficial “Nasul lui…”. Vei avea intrare libera la concert impreuna cu un insotitor, vei avea acces backstage, vei urca alaturi de noi pe scena si vei primi un kit branduit Desant (CD cu autografe, tricou si un hanorac).

In plus, ca si un adevarat Godfather, vei avea acces gratuit pe viata la concertele Desant. Nasul si numele mascotei vor fi anuntate tot aici, in pagina noastra de Facebook, in data de 29 aprilie.”

Fa click AICI ca sa accesezi pagina trupei si sa intri in concurs.

desant

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*