Desant – Joc de noroc

Inainte de a parasi trupa Cargo, Alin Achim (bas) avea in cap ideea de a forma trupa DESANT, care in cele din urma a luat nastere, si mai mult, a reusit sa lanseze si primul material discografic, intitulat “Joc de noroc”.
Discul, in format digipack, se compune din 12 piese in maniera hard & heavy, cu versuri in limba romana, plus un bonus format din “Joc de noroc” – varianta radio si “Anii ce au fost” – varianta acustica.

Daca va asteptati sa gasiti cine stie ce muzica complexa, arpegii la chitara sau alte inovatii in materie de muzica o sa fiti dezamagiti fiindca trupa este adepta pieselor care ajung direct si foarte usor la inima ascultatorilor, astfel ca piesele sunt extrem de usor de ascultat si digerat, foarte antrenante, cu riff-uri dinamice, exceptie facand cele doua balade (“Anii ce au fost” si “Mereu nedespartiti”), cu refrene ce prind la prima auditie.

Vocea excelenta aduce un plus pieselor, iar partile de backing nu fac decat sa te provoace sa participi activ la piese. Chitara este adepta riff-urilor sacadate si fara prea multe solo-uri, acestea fiind preluate de clape, in timp ce bas-ul si toba au sarcinile clare de a balansa piesele si de a le da greutate.

Piesele au fost scrise de catre Alin Achim – bas si Alex Anka – voce, exceptie facand “Anii ce au fost”, la care si-a adus contributia Tiberiu Saulescu – chitara si “Prolog” impreuna cu “Epilog”, compuse de catre Vlad Toma – clape.

Asa cum am mentionat mai sus, albumul beneficiaza de un “Prolog” si un “Epilog”, dar si de doua piese, Zbor si Joc de noroc, care au fost promovate cu ajutorul unor videoclipuri filmate profesional.

Materialul a fost lansat la Desant Factory, noul label al trupei, are un design excelent si poate fi comandat AICI.

Pentru Desant abia acum urmeaza greul, fiindca lumea incepe sa aiba asteptari in ceea ce ii priveste, iar ei trebuie sa confirme.

 
 
Lansat: 09.11.2012
Label: Desant Factory
www.desantrock.ro
 
Tracklist:
1. Prolog
2. Zbor
3. Singur Pe Calea Mea
4. Doar O Amintire
5. Joc De Noroc
6. Hai… Mai Stai!
7. Anii Ce Au Fost
8. Zori De Zi
9. Legati Cu Sfori
10. Mereu Nedespartiti
11. Nouă Vieti
12. Epilog

Bonus
13. Joc De Noroc (radio)
14. Anii Ce Au Fost (acustic)

Componenta Desant:
Alex Anka – voce
Alin Achim – bas
Tibi Saulescu – chitara
Mihai Dobrescu – tobe
Vlad Toma – clape


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*