Desant lanseaza un teaser pentru albumul „Joc de noroc” (Video).

Formatia timisoreana DESANT a lansat un teaser pentru primul material discografic intitulat „Joc de noroc”, Acest prim material este disponibil incepand cu data de 9 noiembrie 2012, iar la Bucuresti va fi lansat intr-un concert in Ageless Club pe data de 15 noiembrie 2012.

DESANT a fost infiintata la sfarsitul lui 2010, la Timisoara avand in componenta pe Alex Anca (voce), Tibi Saulescu (chitara), Vlad Toma (clape), Alin Achim (bass), Mihai Dobrescu ( tobe), iar in tot acest timp trupa a lansat doua videoclipuri si un single
 
 
 

Lansarea oficiala a formatiei a avut loc in data de 21 septembrie 2012, la Arenele Romane in Bucuresti, dupa ce in luna iunie a.c au concertat in deschiderea formatiilor de prestigiu Europe si Manowar in cadrul Festivalului OST.
 
 
 
In pragul lansarii albumului, in luna octombrie, DESANT mai face publica o piesa: “Doar o Amintire”, piesa ce poate fi descarcata gratuit de pe site-ul formatiei: www.desantrock.ro.
 
Albumul este realizat in format digipak, contine 14 piese printre care se vor regasii varianta radio a piesei “Joc de noroc” si varianta acustica a piesei “Anii ce au fost” si a fost produs de propria casa de discuri DESANT FACTORY.

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*