Formatia Desant va concerta la Bucuresti

Trupa timișoreană DESANT se întoarce in București, in cadrul unui concert sustinut in Clubul Colectiv (strada Tabacarilor nr. 7) pe data de 6 martie, începând cu ora 22.00.

Conform Radio România 3Net “Florian Pitiş”, formația timișoreană DESANT este cea mai bună trupă românească și are cea mai bună piesă a anului 2013. Piesa „Joc de Noroc” ce face parte de pe albumul cu același nume, a ieșit câștigătoare la secțiunea cea mai bună piesă 2013.

„În primul rând, un mare mulțumim tuturor fanilor și prietenilor noștri care s-au mobilizat și au făcut ca și anul acesta Desant să fie în frunte. Desant s-a aflat printre nominalizați într-uncât în cursul anului s-a aflat printre cele mai difuzate formații. Au fost în jur de 16 candidați la fiecare secțiune, nume mari și mai puțin mari, dar se pare ca în urma votării, noi am fost favoriți. Ne bucură mult această reușită cu atât mai mult cu cât tot la Radio România 3Net “Florian Pitiş”, Desant pentru albumul „Joc de Noroc”, deține și titlul de „cel mai bun album rock al anului 2012“.

Suntem încântați să vedem că piese de pe album în individualitatea lor sunt apreciate și asta nu poate decât să ne certifice că am făcut o treabă minunată până în prezent. Despre formație nu vă spun decât că merită acest titlu pentru toată munca depusă până acum.

Am credința că în 2014 DESANT se va bate din nou, tot acolo la vârf, pentru titlul de „cel mai bun album rock al anului 2014”. Lucrăm la piese frumoase, bune și sperăm să transmitem o particică din noi cel puțin la fel de bine cum am făcut-o prin primul nostru album,” a declarat Benny J. Morgan, managerul formației.

“Sunt aproximativ doi ani şi jumătate de când existăm ca formaţie, timp în care am lansat un album intitulat “Joc de Noroc” ce conţine 14 piese,  2 videoclipuri şi un single – “Cântec de Iarnă”.  Noi ne-am obişnuit publicul cu o cadenţă şi trebuie să ne ţinem de ea. Abia așteptăm să ne întâlnim cu prietenii noștri din București. Be Rock with Desant! Nu ne oprim aici !”,  a declarat Alin Achim basistul  formaţiei.
Desant a fost înfiinţată la sfârşitul lui 2010, la Timişoara şi are în componenţa pe Alex Anka (voce), Tibi Săulescu (chitara), Mihai “Mtz” Neagoe – (clape), Alin Achim (bass) şi Mihai Dobrescu (tobe).

Lansarea oficială a formaţiei a avut loc în data de 21 septembrie 2012, la Arenele Romane în Bucureşti, după ce în luna iunie a aceluiaşi an,  DESANT a  concertat în deschiderea formaţiilor de prestigiu Europe şi Manowar.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*