Afla ce trupa va mai canta in deschidere la Neutron

379 vizualizări

Concertul NEUTRON de pe data de 25 ianuarie 2014 din Ageless Club se apropie cu pasi repezi si promite sa fie un eveniment special care va aduce in centrul atentiei unele dintre cele mai interesante trupe autohtone de metal.

Dupa ce am anuntat prima formatie care va canta in deschiderea grupului bucurestean, si anume L.O.S.T., a venit vremea sa dezvaluim numele inca unui grup care va evolua pe aceeasi scena.

Este vorba despre Kamen, ex-Neisseria, o trupa de thrash-metal cu influente progressive. Dupa cateva schimbari semnificative de line-up, stil si imagine, membrii s-au gandit sa redenumeasca si formatia astfel incat numele sa reprezinte mai bine noua identitate.

Kamen este compusa din Alexandru Gh. la chitara, Cristian Chiru la bas, Alex Igor la voce si Ella Negrescu la tobe. Pe 27 septembrie 2013, trupa a lansat primul EP, intitulat „Self-Destruct”. Acesta contine un Intro si 4 piese: „Self-Destruct”, „Make Sure”, „Rejected” si „Black Soul”.

Trupa bucuresteana da startul anului concertistic prin intermediul show-ului pe care il va sustine pe 25 ianuarie, in deschidere la Neutron, alaturi de L.O.S.T.

Va asteptam pe 25.01.2014, in Ageless Club!

Despre Neutron:

Concertul Neutron de pe data de 25 ianuarie, asa cum am mai anuntat, si marcheaza revenirea lui George Costinescu (Act, MotorAct, Tectonic, Quartz) in formula Neutron.

Membrii formatiei sunt entuziasmati si abia asteapta sa se prezinte fanilor vechi si noi intr-un line-up de zile mari si cu planuri optimiste de viitor.

„Ne bucuram sa incepem anul cu un concert intr-o formula noua. George este un vechi coleg cu care am pornit la drum in 89 in liceu. Ne leaga multe amintiri si acest lucru cred ca este un motor puternic pentru trupa. Venirea lui George in trupa Neutron este un lucru excelent ce trebuia sa se intample mai devreme insa timpul nu este pierdut. Pentru concertul din ianuarie pregatim cateva piese noi dar si piese mai vechi cantate intr-o noua mariera. Cu siguranta fanii vechi si noi se vor bucura de un show de exceptie si de un 2014 plin de Neutron!”, au declarat membrii formatiei.

Despre L.O.S.T.

L.O.S.T. este prima formatie care va canta in calitate de invitati in cadrul concertului NEUTRON de pe 25 ianuarie 2013 din Ageless Club.

Din februarie 2013 L.O.S.T.a revenit la formula de cvintet cu ajutorul chitaristului Victor Manescu (Armies Of Enlil, Avatar). Anul acesta a fost unul prolific pentru LOST care a luat parte la finala Wacken Metal Battle din Romania.

Mai multe detalii despre concert in curand!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*