Concert Jadish si Neutron in Bucuresti

396 vizualizări
In Italia nu exista nicio alta trupa feminine care sa sune ca Jadish. Este un amestec unic de metal, rock, industrial si muzica clasica. Exprima o mixtura de versuri provocante care se impun prin tonalitatile puternice, in forta, dar si dulci in acelasi timp. Toate aceste elemente si explorarea elementelor musicale noi au facut ca aparitia lor, in 2006, pe scena underground italiana sa reprezinte un adevarat boom. Veti descoperi cu surprindere, dar si cu incantare in acelasi timp, armonii de rock/pop combinate cu riff-uri dure de metal. Poate de aceea, cateodata, par a fi un Ramstein feminin. Veti fi purtati intr-o calatorie unde „muscaturile” sunetelor vor lasa urme in memoria ascultatorilor. Aceste lucruri fac ca Jadish sa fie ceea ce este.
In compania fetelor de la Jadish vom regasi alte doua trupe la fel de interesante: Neutron si Cameleon.
NEUTRON
In cea de-a doua jumatate a anilor ’90, patru tineri din Bucuresti, cu idealuri si valori comune, au indraznit sa viseze frumos si sa spere ca intr-o buna zi munca si talentul le vor fi respectate asa cum se cuvine, chiar si intr-o tara precum Romania. Din pacate, problemele cauzate de tot ceea ce a insemnat si insemna sistemul de valori propus de societatea romaneasca, nu a fost deloc compatibil cu muzica lor, obligandu-i astfel sa puna punct activitatii si sa lase o gaura imensa in peisajul metalic autohton la momentul respective. Spre bucuria fanilor si a tuturor iubitorilor de rock, in acest an Neutron a revenit in activitate. Ageless Club va invita sa le spunem cu totii : “Bine ati revenit si viata cat mai lunga si plina de succese”.
CAMELEON
Cameleon este o trupa care va propune, odata cu schimbarea solistului vocal cu o fata, sonoritati apropiate de Night Whish.
Intrare: 20 lei (1 shot tequila inclus in pretul biletului).

Sursa: Comunicat Ageless Club

Nota: Evenimentul va avea loc in data de 20 aprilie in Ageless Club din Bucuresti de la orele 20:00.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*