LOST nu mai canta in deschidere la Neutron. Afla motivele

315 vizualizări

Va informam cu regret ca, din motive obiective, formatia LOST nu va putea participa in cadrul concertul Neutron, show programat pentru data de 25 ianuarie 2014 la Ageless Club. In urma cu cateva ore, formatia LOST ne-a anuntat ca, din pacate, tobosarul LOST nu va fi disponibil pentru cantare, avand de respectat un alt angajament aparut ulterior.

Concertul se va desfasura fara alte modificari. Trupa Kamen va sustine recitalul programat.

Kamen, ex-Neisseria, o formatie de thrash-metal cu influente progressive. Dupa cateva schimbari semnificative de line-up, stil si imagine, membrii s-au gandit sa redenumeasca si formatia astfel incat numele sa reprezinte mai bine noua identitate.

Kamen este compusa din Alexandru Gh. la chitara, Cristian Chiru la bas, Alex Igor la voce si Ella Negrescu la tobe. Pe 27 septembrie 2013, trupa a lansat primul EP, intitulat „Self-Destruct”. Acesta contine un Intro si 4 piese: „Self-Destruct”, „Make Sure”, „Rejected” si „Black Soul”.

Concertul Neutron de pe data de 25 ianuarie, asa cum am mai anuntat, si marcheaza revenirea lui George Costinescu (Act, MotorAct, Tectonic, Quartz) in formula Neutron.

Membrii formatiei sunt entuziasmati si abia asteapta sa se prezinte fanilor vechi si noi intr-un line-up de zile mari si cu planuri optimiste de viitor.

Ne bucuram sa incepem anul cu un concert intr-o formula noua. George este un vechi coleg cu care am pornit la drum in 89 in liceu. Ne leaga multe amintiri si acest lucru cred ca este un motor puternic pentru trupa. Venirea lui George in trupa Neutron este un lucru excelent ce trebuia sa se intample mai devreme insa timpul nu este pierdut. Pentru concertul din ianuarie pregatim cateva piese noi dar si piese mai vechi cantate intr-o noua mariera. Cu siguranta fanii vechi si noi se vor bucura de un show de exceptie si de un 2014 plin de Neutron!„, au declarat membrii formatiei.

Pretul biletului va fi de 15 lei.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*