Desant a gasit numele mascotei oficiale a formatiei

188 vizualizări

Maximum Rock Magazin a scris despre concursul organizat de formatia DESANT pentru gasirea numelui perfect al mascotei lor, ilustrata pe coperta discului „Joc de Noroc„. Ei bine, haiosul personaj are acum o identitate!

Concurentii trebuiau sa lase un comentariu cu numele mascotei la postarea facuta de trupa. Din peste 100 de propuneri, membrii Desant au ales varianta lui Claudiu Ibanez, adica „Rusty„.

Botezul oficial va avea loc in cadrul unui concert, care se va desfasura pe data de 10 mai 2013 la Club Daos in Timisoara.

Castigatorul beneficiaza de o multime de privilegii. In primul rand, el va intra gratuit la concert, va sta in backstage alaturi de idolii sai si va primi merch semnat Desant (CD-uri, tricouri, hanorace). Mai mult, Claudiu va urca pe scena alaturi de trupa.

Iata comunicatul oficial emis de Benny J. Morgan, managerul formatiei:

Am primit peste 100 de propuneri de nume. A fost destul de greu sa alegem, pentru ca multe dintre ele au fost foarte bune. Le multumim tuturor celor ce au raspuns la provocarea noastra. Într-un final, am ales numele de Rusty. În afara de faptul ca am simtit toti ca se potriveste mascotei noastre, stim ca rugina manânca si cel mai greu metal. Noi dorim ca muzica noastra sa lucreze si sa atinga si cea mai „grea” inima care bate în ritmul rock„.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*