Thin Lizzy despre noul nume al trupei si viitorul album

372 vizualizări

Legendara formatie THIN LIZZY a marturisit ca va face public noul nume sub care va canta si va oferi detalii referitoare la viitorul album in perioada care urmeaza. 

Le multumesc din suflet fanilor care au sprijinit Thin Lizzy in ultimii doi ani. A fost o onoare si un privilegiu pentru mine sa iau parte la acest lucru. Fiti pe faza Craciunul acesta ca sa aflati noi detalii despre viitorul album si despre noul nume pe care il vom folosi. 2013 va fi un an foarte ocupat.”, a scris vocalistul Rick Warwick. 

Cat despre motivul pentru care trupa isi schimba numele, acesta a fost sugerat de Damon Johnson (chitara).

Ne-am gandit ca mai exista trupe care au o noua componenta si canta sub acelasi nume. O vreme am crezut ca vom face acelasi lucru, dar cand ne-am dat seama ca trebuie sa producem un nou material ‘Thin Lizzy’, acest lucru a ridicat incredibil de mult stacheta. Scott Gorham si Brian Downey, membrii fondatori, s-au gandit mult cum sa procedeze. Le suntem recunoscatori tuturor celor care ne-au sprijinit in demersurile noastre si intelegem de ce familia lui Phil Lynott (n.r. original voce, decedat in 1986) si-a exprimat mereu ingrijorarea cu privire la noul material pe care il scoteam sub vechiul nume. Odata ce am hotarat sa schimbam titluatura, acest lucru a luat o povara uriasa de pe umerii lui Scott si Brian„, spune Damon Johnson. 

Chitaristul mai crede ca fanii care vor dori sa asculte piese in stilul clasic Lizzy, nu vor fi dezamagiti de noul material.

Chiar daca vom avea un alt nume, vom fi tot Thin Lizzy. Phil va fi mereu prezent in muzica noastra„, a continuat instrumentistul.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*