Geoff Tate recunoaste ca a primit bani pentru a ceda numele de „Queensryche”

456 vizualizări

Dupa luni bune de procese si declaratii vitriolice, atat Geoff Tate, fostul solist QUEENSRYCHE, cat si membrii ramasi in grup dupa ce acesta a fost concediat, si-au gasit linistea.

Numele formatiei are, in sfarsit, un (singur) proprietar, dupa ce a fost pasat dintr-o parte in alta, ca urmare a neintelegerilor legate de drepturile de autor.

Conform spuselor lui Geoff Tate, care a vorbit cu publicatia „Daytime At Nine”, Michael Wilton, Eddie Jackson, Scott Rockenfield, Parker Lundgren si Todd La Torre vor ramane impreuna sub brandul Queensryche, in timp ce el se va alege cu niste despagubiri de ordin financiar.

„Imi iau adio de la numele de „Queensryche”. In sfarsit mi-am incheiat socotelile cu trupa. Membrii au ales sa pastreze numele band-ului, iar eu m-am ales cu banii.”, a declarat Tate, descris de autorul interviului din „Daytime At Nine” ca fiind bine-dispus si chiar amuzat.

Astfel, Tate, impreuna cu o parte dintre fostii colegi de la Queensryche, si-au format o noua trupa sub numele de ”Mindcrime”, care va incepe curand munca la o triologie discografica.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*