Desant inroleaza inca un Mihai

Dupa doi ani si jumatate de la infiintarea formatiei DESANT, Vlad Toma a ales sa renunte la postura de clapar al formatiei, in urma unor probleme personale. Acesta a fost inlocuit cu Mihai Neagoe, absolvent al Liceului „Ion Vidu” si a Facultatii de Muzica din Timisoara, specializandu-se in ingineria de sunet prin studiile efectuate la Trinity College Dublin.

De putine ori in viata ti se ofera sansa sa iti transformi pasiunea in ceva folositor pentru cei din jurul tau, iar venirea mea in Desant o vad ca pe unul din acele momente. Experienta mea de pana acum ma invata sa nu scap o asemenea sansa si sa realizez potentialul acestui grup. Sper ca entuziasmul meu sa fie impartasit de catre noii mei colegi si ca aceasta relatie va da niste roade „delicioase.” a declarat noul membru.

„Daca activitatea formatiei DESANT a fost incetinita in ultima perioada, iar noi am lipsit de pe scena, fanii nostri si cei ce ne urmaresc au acum posibilitatea sa afle ca acesta a fost motivul principal. Insa nu stam degeaba, lucram deja la piese noi, iar pentru viitorul apropiat avem pregatita o supriza care suntem siguri ca va face mare placere.

Nu suntem adeptii schimbarilor membrilor in cadrul formatiei, cu atat mai mult cu cat stim din experienta ca, o formatie care functioneaza in acceasi formula mai mult timp, da rezultate mai bune. Insa asa cum se mai intampla uneori in viata, nu toti cei ce iau startul impreuna, ajung impreuna la final. A plecat Vlad, a venit Mihai. Ii uram bun venit in cadrul formatiei, este un baiat extrem de talentat si suntem siguri ca vom face treaba buna impreuna. Mai multe despre Mihai si activitatea noastra veti putea gasi ulterior pe site-ul nostru: www.desantrock.ro si pe pagina oficiala de facebook: www.facebook.com/desantrock.” au declarat membrii formatiei.

DESANT a lansat primul album intitulat „Joc de noroc” in cursul lunii noiembrie a anului trecut, album ce este realizat in format digipak, contine 14 piese printre care se pot regasi varianta radio a piesei “Joc de noroc” si varianta acustica a piesei “Anii ce au fost”, a fost produs de propria casa de discuri Desant Factory si poate fi achizitionat pe site-ul oficial al formatiei: www.desantrock.ro, site unde fanii pot gasi si diverse articole vestimentare purtand sigla DESANT.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*