Amon Amarth a lansat single-ul Heidrun remixat

Trupa suedeză Amon Amarth a lansat un videoclip nou pentru piesa Heidrun, de pe albumul The Great Heathen Army. În plus, Amon Amarth a lansat un single digital special cu patru melodii Heidrun, care include o nouă versiune remixată a single-ului, plus două melodii bonus live și o versiune „goat remix”.

Solistul Johan Hegg explică semnificația mitologică a lui Heidrun: „Heidrun este un personaj mitologic interesant. Este o capră care stă pe acoperișul Valhallei și mănâncă frunzele copacului mare Lärad. Laptele pe care ea îl dă este mierea/ hidromel din care războinicii din Valhalla beau în fiecare seară. Versurile în sine sunt atât despre vikingii care călătoresc prin lume, dar și metaforic despre ce înseamnă să fii muzician în turneu.”

Heidrun digital single track listing:
01. Heidrun (2023 Remix)
02. Heidrun (live at Graspop Metal Meeting, 2023)
03. Put Your Back Into The Oar (live at Hellfest, 2023)
04. Heidrun (Goat Remix)

După  succesul turneului The Great Heathen Tour de la sfârșitul anului trecut, care i-a făcut să devină prima trupă death metal care a fost vreodată headliner pe legendarul KIA Forum din Los Angeles, raidul necruțător al formației Amon Amarth continuă săptămâna aceasta, în timp ce invadează țărmurile din SUA din nou. De data aceasta, ei și-au unit forțele cu colegii suedezi Ghost pentru turneul cu 25 de date Re-Imperatour USA 2023.

Cel de-al doisprezecelea album de studio al suedezilor Amon Amarth, The Great Heathen Army, a fost lansat în august 2022, prin Metal Blade Records. LP-ul a fost înregistrat cu apreciatul producător britanic Andy Sneap, care a lucrat anterior cu trupa la albumele Deceiver Of The Gods din 2013 și Jomsviking din 2016.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*