Flotsam and Jetsam ofera informatii despre noul line-up

Formatia FLOTSAM AND JETSAM a incheiat turneul cu Sepultura si a oferit cateva declaratii referitoare la situatia din interiorul grupului.

De curad, trupa a trecut prin niste schimbari de componenta pe care nu a avut ocazia sa le discute. Intr-un comunicat recent de presa, grupul dezvaluie motivele care au dus la gasirea unui line-up nou.

„Dupa terminarea turneului cu Testament in SUA, Edward Carlson nu a mai putut sa plece in turneu cu noi din cauza unor probleme de sanatate care puteau fi corectate doar prin mijloace chirurgicale complexe. Edward urma sa fie operat la spate si la gat. Ne va fi dor de colegul nostru si ii uram mult noroc in noile aventuri care il asteapta. Steve Conley a fost recrutat si suntem sigur ca poate sa faca fata deoarece el a cantat in trecut cu nume ca ave Ellefson de la Megadeth. Jason Ward a plecat dupa ce am tras „Ugly Noise”. Jason a petrecut 16 ani alaturi de noi dar a decis ca a sosit vremea sa ramana acasa alaturi de noua sa familie. El este si va fi una dintre cele mai puternice personalitati din ‘catalogul’ nostru. La bas il avem acum pe Michael Spencer, care a luat parte si la inregistrarile pentru ‘No Place for Disgrace’ din 1987 si a fost primul basist care l-a inlocuit pe Jason Newsted”, au explicat membrii trupei.

Astfel, line-up actual al grupului arata asa:

Eric A.K. – Voce
Michael Gilbert – Chitara
Kelly D. Smith – Tobe
Michael Spencer – Bas
Steve Conley – Chitara

Anul acesta, trupa a scos din nou materialul „No Place for Disgrace” remixat, reprodus si reeditat complet.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*