Billy Idol: ultima săptămână de reduceri pentru biletele la Arenele Romane

400 vizualizări

București, 18 martie 2014 – Mai e doar o săptămână în care fanii lui Billy Idol își pot cumpăra bilete cu discount la showul pe care superstarul îl susține la București, la Arenele Romane, în cadrul turneului său european de vară! Până pe 25 martie inclusiv, biletele în Ring au 20% reducere, în rețeaua Eventim. Trailer oficial aici.

Începând de pe 12 iunie, Billy Idol lasă America pentru a susține concerte în toata Europa. Elveția, Germania, Slovenia, Serbia, Macedonia și România sunt destinațiile ce figurează până acum pe lista traseului său european. Este a doua oară când Idol vizitează România. În 2006, la 51 de ani, tot la invitația Events, Idol a ajuns pentru prima oară la București, unde a susținut un show glam-rock excelent în fața a peste 4000 de spectatori. La finalul acestui an, în octombrie, Billy Idol a mai promis că-și va lansa autobiografia “Dancing with myself”, precum și primul său album de studio din 2005 încoace.

Presale: biletele Regular sunt disponibile la preţul promoțional de 128,4 lei până pe data 25 martie inclusiv. Începând cu data de 26 martie, până în preziua concertului, bilete costă 160,5 lei. Pe 29 iunie, la intrare, biletele vor fi disponibile la prețul de 181,9 lei. Biletele Golden Ring nu fac obiectul promoției și sunt disponibile la prețul de 214 lei până în ziua showului, când vor costa 235,4 lei. Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești). Biletele pot fi achiziționate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă, nr. 15.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*