Robb Flynn (Machine Head) a lansat varianta acustică a piesei ”Circle The Drain”

După ce în februarie 2020 Machine Head a lansat single-ul „Circle The Drain” (o piesă anti Valentine Day), ce a intrat în Top 50 la diferite posturi de radio de profil, Robb Flynn (leaderul formației americane), a lansat o versiune acustică pentru piesa menționată mai sus.

„Când pandemia a izbucnit în martie și toate turneele Machine Head au fost anulate, am început să fac emisiuni gratuite Acoustic Happy Hour, pe pagina de Facebook a formației, pentru a distra niște prieteni, a râde și a bea ceva băuturi în fiecare vineri „, explică Flynn. „Deoarece tocmai lansam noua noastră piesă„ Circle The Drain ”, fanii au început să-mi ceară să o cânt, așa că am început să mă joc cu piesa și am venit cu o versiune acustică a acesteia. Am primit un feedback fenomenal … Oamenii au apreciat așa că am înregistrat piesa cu câteva săptămâni în urmă în studioul meu de acasă.”

Reamintim că în urma pandemiei de Covid 19, Machine Head a anulat turneul european aniversar de 25 ani programat pentru 2020, urmând ca după ce situația revine la normal, să fie anunțată noua perioadă a turneului european.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*