Five Finger Death Punch a lansat un videoclip pentru piesa „Living The Dream”

Five Finger Death Punch

După ce Five Finger Death Punch a confirmat (oficial) faptul că s-au despărțit de chitaristul Jason Hook și l-au cooptat pe renumitul virtuos britanic Andy James (citește știrea aici), iată că americanii revin în atenția fanilor, de această dată cu un videoclip nou.

Filmat în Los Angeles, luna trecută, videoclipul „Living The Dream” este al treilea de pe ultimul album intitulat „F8” și este plin de simbolism și comentarii sociale implicite.

Chitaristul Zoltan Bathory a declarat: „America este o idee frumoasă care atrage imigranți ca mine din toată lumea, în țara promisă a egalității, vieții, libertății și căutarea fericirii. Această idee este acum sub asediu și anumite evenimente încep să-mi amintească de lucrurile pe care mulți dintre noi am venit aici pentru a scăpa … Nu este o problemă „stânga contra dreaptă”, ci o problemă evolutivă. O civilizație care, fără iluminarea spirituală necesară, a ajuns puțin devreme la un nivel de tehnologie în care toată lumea este conectată. Vestea bună este că acum toată lumea are o voce. Vestea proastă este că acum toată lumea are o voce. Deci, trăim în paradisul manipulatorilor, unde mincinoșii și ipocriții aleargă nevătămați, știrile sunt doar opinii, politica este un sport de sânge, iar faptele sunt determinate prin consens în loc de adevăr și ridiculizează absurdul pentru a-l împiedica să devină realitate ”.

 

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*