Trupa Five Finger Death Punch are un nou chitarist

Five Finger Death Punch

Americanii de la Five Finger Death Punch au confirmat faptul că s-au despărțit de chitaristul Jason Hook, în februarie 2020, în timpul turneului european al trupei. Decizia a fost luată de comun acord.
Jason Hook a fost operat de urgență la vezica biliară, la sfârșitul anului 2019, fapt pentru care nu a mai putut continua turneul european alături de trupă.

„Am avut plăcerea de a vă cunoaște pe mulți dintre voi în persoană. Vă mulțumim pentru poveștile nesfârșite despre modul în care muzica noastră v-a atins inima! Cea mai bună parte din turneul din ultimii 12 ani, de departe, a fost să cânt la chitara mea și să văd bucuria pe fețele voastre în fiecare seară. Îmi va fi dor de asta mai mult decât orice. În ceea ce privește motivul pentru care plec … ei bine, nu există unu anumel. Am fost în trupe toată viața mea și simt că am făcut tot binele pe care îl pot face aici. Este timpul să predau ștafeta și să trec la noi provocări ” a delarat Jason Hook despre plecarea sa.

Jason a predat (oficial) postul noului chitarist al trupei, renumitul virtuos britanic Andy James, care este, de asemenea, prezentat în „Broken World”, una dintre cele cinci piese inedite din Volumul 2 Decade of Destruction.

„Jason este un chitarist incredibil, așa că a trebuit să găsim pe cineva cu greutate pentru acest post. Andy a finalizat turul nostru european cu noi în februarie, așa că a fost deja trecut prin foc. Am făcut clic instantaneu atât pe plan muzical, cât și personal, astfel încât el a fost alegerea perfectă. Avem chiar aceeași zi de naștere … Unele lucruri sunt menite să fie ”, explică Zoltan Bathory, chitaristul trupei.

„Tocmai l-am felicitat pe Jason pentru nunta sa recentă și sper să găsească pace și fericire. În ceea ce ne privește, sunt foarte încântat să continuu să lucrez cu Andy și abia aștept să se termine această nebunie Covid, pentru a ne putea întoarce pe drum ”, adaugă Ivan Moody.

„Living The Dream”, cel mai recent single de la ”F8” a urcat deja în topurile rock cu un videoclip oficial pentru piesa care se așteaptă să aibă premiera la nivel global joi, 15 octombrie 2020.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*