Metallica va sustine un concert caritabil online

Metallica
Metallica
187 vizualizări

Metallica sunt deja cunoscuți pentru donațiile lor făcute pentru diferite cauze umanitare (una dintre ele fiind și către asociația Dăruiește Viață  din România), prin All Within My Hands, asociația pe care trupa o ”păstorește”.

Formația a anunțat că va organiza un concert caritabil ce va fi transmis în direct de la reședința trupei din San Rafael (California). Concertul, programat pe 14 noiembrie 2020, se numește ”’Live & Acoustic From HQ: Helping Hands Concert & Auction” și marchează cel de-al doilea concert de caritate de care benefiziază fundația mai sus amintită.

Biletele sunt disponibile la prețuri între 15 și 95 de dolari, și pot fi achiziționate de pe https://www.metallica.com/awmh.

Formația a precizat:
„Acest spectacol acustic special marchează cel de-al doilea concert pentru All Within My Hands și va include o licitație cu câteva obiecte minunate! Cea mai bună parte? 100% din banii strânși din acest eveniment vor merge direct pentru a ajuta pe cineva care are nevoie.

Spectacolul începe la ora 14:00. Ora Pacificului, dar nu vă faceți griji dacă nu o puteți prinde în direct. Există patru opțiuni de bilete disponibile și fiecare vă permite să urmăriți emisiunea de câte ori doriți într-o perioadă de 48 de ore de la începerea acestui stream.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*