Days Of Confusion au filmat primul videoclip

Trupa bucuresteana Days Of Confusion a filmat de curand primul videoclip, pentru piesa „Meta”, ce va figura pe materialul de debut intitulat „Seeds”, ce va fi lansat in Club Fabrica pe data de 29 Noiembrie.
Videocilpul a fost filmat, montat si regizat de Costin Chioreanu, avand ca tehnician pe Gina Sandulescu.
 
Despre conceptul clipului, Costin Chioreanu mentioneaza:
„”Meta” este un clip extrem de dinamic, ce imbina filmarile cu trupa cu o poveste plina de metafora si substanta, care subliniaza una dintre cele mai grave probleme ale societatii. Este vorba de nevoia permanenta a omului de a se confunda cu proiectia sa in societate si de a uita de adevarata sa identitate. Am ramas placut surprins sa regasesc aceasta problema analizata in versurile piesei…de acolo a inceput totul. Nu am mai lucrat pana acum folofind expunerea prin antiteza, cred ca sunt la fel de nerabdator ca si trupa sa lansam acest videoclip!”
 
Reamintim ca pe data de 29 Noiembrie 2012, incepand cu ora 21:00, club Fabrica (Bucuresti, str.11 Iunie, Nr.50) si trupa DAYS OF CONFUSION va asteapta la un concert special, prilejuit de lansarea discului de debut, intitulat „Seeds”. Materialul este un E.P. ce contine 6 piese, de grafica sa ocupandu-se Costin Chioreanu.
 
Sursa: Comunicat Twilight 13 Media

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*