Primele imagini cu noul chitarist Sebastian Bach

Fostul solist Skid Row SEBASTIAN BACH a sustinut primul concert impreuna cu noul chitarist Jeff George noaptea trecuta (28 septembrie) la Casino Nova Scotia in Halifax, Nova Scotia, Canada. Secvente video cu concertul pot fi urmarite mai jos.

George (foto jos), care a mai cantat cu vocalistul Danny Worsnop de la Asking Alexandria s-a alaturat formatiei lui Bach dupa plecarea lui Nick Sterling din cauza unor dispute contractuale privind o transmisie live pe un post TV.

Sterling a cantat la chitara si a compus multe dintre melodiile de pe cel mai recent album Sebastian Bach, „Kicking & Screaming”.
Bach ia avut ca invitati la ultimele cateva concerte pe Jinxx (Black Veil Brides) si Brent Woods (Wildside, Vince Neil).
Intrebat de radioul online italian Linearock.it intr-un interviu din iunie 2012 care este motivul schimbarilor frecvente de line-up din trupa sa solo, Bach a spus, „Este un raspuns foarte simplu. Totul tine de finante. Daca esti platit cu o anumita suma de bani, nu poti continua sa canti… Daca i-as spune unui coleg de formatie, ‘Atat primim pentru seara asta. Va trebui sa-i impartim cu totii’, unii ar zice ‘La naiba cu asta!’ iar eu sunt ceva de genul ‘Stii ce?! Pa!’ [rade]. Pentru ca totul este o afacere. Cand ma vezi ca schimb membrii formatiei, este de obicei o decizie pe care sunt nevoit sa o iau.„.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*