Program pe zile și ore pentru Mogoșoaia Soundcheck Festival 2019

Când vara tocmai a ieșit pe ușă și îți rămân câteva weekenduri de toamnă până începi să cauți căciula, Free Riders, în parteneriat cu Primăria Comunei Mogoșoaia, vin în ajutorul tău cu o propunere de nerefuzat: Hai la prima ediție Mogoșoaia Soundcheck, petrecerea de pe malul lacului ce încălzește terenul pentru Iubim 2 Roți 2020!
No photo description available.
Trei zile de concerte și teatru în aer liber, street food, relaxare la iarbă verde, zonă serioasă de camping – toate garantează decuplarea totală de la oraș!

Line-up:

Vineri (electric night): Coma (alternative metal), Breathelast (alternative metal), Kite to Knowhere (melodic metal), Green Shepherd (psychedelic/stoner)

Sâmbătă (party night): Mihai Mărgineanu (folk), White Mahala (balkan punk), Fără Zahăr (satiră folk), Loud Inc. (rock’n’roll)

Duminică (acoustic night): Vița de Vie (rock), The Details (60’s revival), Jack of all Trades (alternative rock), Secret Society (rock)

Pe lângă trupe extraordinare, Mogoșoaia Soundcheck te așteaptă cu piese de teatru în aer liber, bere și vin de calitate, catering regesc atât pentru vegetarieni cât și pentru cei ce nu pot trece de o zi fără a mânca o carne pregătită bine, plus desert care să-ți amintească de copilărie: înghețată și vată de zahăr.

Cine n-are chef să meargă zilnic cu mașina sau autobuzul – sau n-are bani de cazare, na – până la festival, poate sta cu cortul în campingul special amenajat din poiană. Totuși, aveți grijă că s-a cam răcit vremea și nu mai merge dormitul în tricou.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*