Alissa White-Gluz răspunde acuzațiilor aduse de actuala vocalistă The Agonist

1.118 vizualizări

Alissa White-Gluz, actuala vocalistă Arch Enemy, a părăsit The Agonist în 2014, de atunci Vicky Psarakis înlocuind-o. Într-o discuție despre viitorul album cu Rock Confidential, Vicky a fost întrebată de ce a durat atât de mult să programeze lansarea – „Orphans” se va lansa pe 20 septembrie via Rodeostar Records.

Chestia e că n-aveam o casă de discuri pe atunci, a spus Vicky. Asta a fost din alte motive care n-au legătură cu muzica. S-au întâmplat multe lucruri în care nu m-am băgat și nici nu vreau să mă bag.  Sunt aici ca să scriu și să cânt. Unii oameni n-au vrut ca noi sa lansăm acest album și chiar am încercat și încercat și era să alegem să-l lansăm pe cont propriu, ceea ce n-ar fi fost o mișcare prea deșteaptă pentru business. După vreo șase luni deja eram frustrați și stăteam cu albumul ăsta care-i foarte bun și nu puteam face nimic cu el. Până la urmă am fost contactați de Napalm Records și au propus să-l lansăm prin Rodeostar, o subdivizie a lor. Avem aceeași echipă de marketing și social media, deci am zis „Ok, hai s-o facem.”

Până la urmă Vicky a fost foarte clară în legătură cu cine n-ar fi vrut ca albumul să fie lansat. Cred că e ok să fiu deschisă în legătură cu asta. Nu sunt genul care să înceapă drame, dar cred că oricine e atent a observat cam care e problema. E destul de evident că persoana care încearcă să ne țină pe loc e Alissa (White-Gluz). La început o făcea prin diferite interviuri când spunea chestii nasoale despre membrii formației. E destul de ciudat pentru mine pentru că n-am întâlnit-o niciodată și e aiurea să vorbesc despre asta. Nu se știe cât de departe ar merge ca să ne tragă înapoi. Clar știu despre niște chestii pe care le-a făcut, dar altele sunt doar speculații. N-am vrut să spun asta, dar cred că ea încearcă să omoare trupa asta încă de când a fost dată afară.

Alissa e co-fondatoarea The Agonist – 2004 – iar în 2014 a fost aleasă ca vocalistă în Arch Enemy în locul Angelei Gossow, astfel alegând să părăsească The Agonist. Deși membrii formației au susținut că totul s-a încheiat ok și i-au urat succes în viitor, Alissa a spus ulterior că ceea ce-au făcut ei nu e demn de respect și speră să nu-i mai vadă niciodată în fața ochilor.

Acum, Alissa a răspuns acestor acuzații într-un comunicat oficial via Kult Management – condus de Angela Gossow, fosta vocalistă Arch Enemy -, spunând că n-a avut niciodată niciun fel de contact, scris sau verbal, cu Vicky și că sunt total străine.

Nu vorbesc și n-am vorbit despre ei (The Agonist)  și nici măcar nu m-am gândit la ei de ani buni, spune Alissa. Aș fi mai mult decât bucuroasă să vorbesc cu Vicky și s-o lămuresc pentru că sunt sigură că nu e adevărat ceea ce crede. Nu-i urez nimic în afară de mult noroc pentru că și eu m-am bucurat să fac muzică în acea trupă și sunt sigură că și ea face muzică bună. E bine venită să mă contacteze și mereu a fost, deși n-a făcut-o.

Nu am timp, energie sau vreun interes de investit în a încerca să controlez pe altcineva. Femeile din metal sunt unite, nu contează ce se întâmplă. Amândouă încercăm să ne facem muzica auzită și știu din experiență cât de dificil din punct de vedere emoțional e pentru că am trecut prin asta.

Kult Management susține că Alissa nu numai că n-a cunoscut-o niciodată pe Vicky și n-a vorbit despre ea public, dar nici nu a mai dat ochii cu ceilalți membri ai formației. Vă invităm să căutați pe toate conturile ei de pe rețelele de socializare o singură propoziție unde Alissa vorbește despre Vicky sau despre trupa în care e.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*