Trupa death metal a lui Michael Poulsen, ASINHELL, a lansat noul single Island Of Dead Men

Asinhell
Asinhell

ASINHELL, noua trupă death metal a solistului trupei Volbeat, Michael Poulsen, a lansat videoclipul oficial al piesei Island Of Dead Men. Piesa este preluată de pe albumul de debut, Impii Hora (în latină Ungodly Hour), care va fi lansat pe 29 septembrie prin Metal Blade.

De peste 20 de ani, vocalistul/chitaristul Poulsen este liderul trupei Volbeat, cu care a lansat opt LP-uri, vânzând milioane de albume și umplând stadioane în întreaga lume. În plus, la mijlocul anilor ’90, Poulsen a format trupa death metal Dominus, cu care a lansat patru albume. Când Poulsen scria melodii pentru albumul Volbeat din 2021, Servant Of The Mind, a compus multe riff-uri death metal și le-a salvat pe telefon. Apoi, când a terminat cu discul Volbeat, a început să pună cap la cap piesele pentru Impii Hora, care este un omagiu adus trupelor old school favorite ale lui Poulsen

Trupa ASINHELL a fost fondată de Poulsen în 2022, după ce acesta l-a contactat telefonic pe solistul Mark Grewe (ex Morgoth, Insidious Desease) și l-a convins să i se alăture.

Într-un interviu recent, Poulsen a explicat cum a apărut ideea pentru ASINHELL: „De mult timp, sunt întrebat când mă voi întoarce la death metal, dar n-am putut răspunde, pentru ca sunt mereu pe drum cu Volbeat… sau în studio… A venit apoi pandemia, cand am scris Servant of the Mind pentru Volbeat, am compus și alte riff-uri, pentru a le folosi cand voi fi găsit timp. De aici s-a născut proiectul ASINHELL.”

„Piesa Becoming, de pe Servant Of The Mind a fost un omagiu adus trupei Entombed și bunului meu prieten L.G. Petrov, care a murit din cauza cancerului. Cu câteva zile înainte, a încercat să mă sune, dar am pierdut ambele apeluri. Apoi am aflat că a murit. I-am dedicat piesa Becoming și am folosit o pedală BOSS, care dă sunetul death metal suedez atât de specific. Asta m-a inspirat. I-am spus tehnicianului meu să caute pedala respectivă și s-o comande, pentru că aș începe să lucrez la niște riff-uri.”

„Exact în aceeași zi, iPod-ul meu, întâmplător, a început o piesă Entombed, în care L.G. țipa I am full of hell! Mi-am spus că este un semn că e timpul să mă apuc sa compun și să cânt din nou death metal. Am vrut să numesc trupa FULL OF HELL, dar am aflat că există o trupă cu acest nume. Așa că am numit-o ASINHELL.”

Impii Hora track listing:
01. Fall Of The Loyal Warrior
02. Inner Sancticide
03. Island Of Dead Men
04. Trophies
05. The Ultimate Sin
06. Wolfpack Laws
07. Desert Of Doom
08. Pyromantic Scryer
09. Impii Hora
10. Foj For Helvede

ASINHELL lineup:
Michael Poulsen – chitară
Marc Grewe – voce
Morten Toft Hansen – tobe


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*