Bad Wolves anunță al patrulea album și lansează piesa Legends Never Die

Bad Wolves va lansa al patrulea album de lungă durată, Die About It, pe 3 noiembrie prin Better Noise Music. Bad Wolves au experimentat și și-au redefinit sunetul, alături de colaboratorul Josh Gilbert (As I Lay Dying), care a co-produs albumul alături de John Boecklin (tobe). și Daniel „DL” Laskiewicz (voce). Conceptul subliniază afirmația sarcastică îndreptată către cei care își apără propriile convingeri până la absurd Chiar dacă sunt corecte sau nu.

„Cu siguranță ne-am provocat să experimentăm, dar ne-am păstrat o abordare mai heavy”, notează Boecklin. „Ne-a luat mult timp să ne asigurăm că aceste melodii nu sunt toate la fel, ceea ce a fost important pentru noi. Am încercat să explorăm posibilitățile a ceea ce poți face cu muzica heavy.”

„Nimeni nu este împotriva oricărei idei în studio”, spune DL. „Acesta este cel mai frumos lucru. Nu există limitări. Am mers până la extrem și spre heavy și spre soft. Ne-am propus să ne detașăm de trecut și să facem ceva inedit.” 

După lansarea single-ului din deschiderea albumului Die About It, Bad Friend, pe 21 iulie, Bad Wolves au lansat astăzi o nouă piesă, Legends Never Die, pe toate platformele digitale. „Am vrut să scriem un cântec pentru eroii noștri, fie că este vorba despre copiii noștri, mamele, tații sau alți ai noștri, trimițându-le poveștile în eternitate, aprinzând pentru totdeauna spiritele și imaginația celor care urmează”, spune DL. „Acest cântec ne amintește că adevărata măreție nu poate fi stinsă niciodată. Legendele nu mor niciodată.”

Die About It track listing:
01. Intro
02. Bad Friend
03. Die About It
04. Savior
05. Hungry For Life
06. Legends Never Die
07. NDA
08. Move On
09. Masquerade
10. Say It Again
11. It’s You (2 Months)
12. Turn It Down
13. Set You On Fire

Bad Wolves va pleca în turneu prin SUA în această toamnă, alături de Asking Alexandria și The Hu, turneu intitulat Psycho Thunder,  între 30 august și 8 octombrie.

Bad Wolves lineup:
Daniel „DL” Laskiewicz (voce)
John Boecklin (tobe) 
Doc Coyle (chitară principală, backing vocal) 
Kyle Konkiel (bas, backing vocal).

Bad Wolves a câștigat un disc de platină și au fost în fruntea iTunes. Au reușit șase single-uri numărul 1 (Hear Me Now, Killing Me Slowly, Lifeline, Remember When, Sober și Zombie) și două single-uri în Top 10 (If Tomorrow Never Comes pe poziția 2 și Learn To Walk Again, pe locul 10). Albumul de debut, Disobey, a debutat în Top 25 în Billboard Top 200 și i-a dus pe Bad Wolves pe mai multe continente, alături de Five Finger Death Punch și Megadeth. N.A.T.I.O.N. din 2019 a avut peste jumătate de miliard de stream-uri. La mijlocul anului 2021, trupei s-a alăturat Laskiewicz – ex The Acacia Strain – în calitate de solist, inaugurând un alt  capitol, datorită LP-ului Dear Monster.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*