Korn: videoclip oficial pentru „You’ll Never Find Me”

698 vizualizări

Produs de Nick Raskulinecz, „The Nothing” va ajunge în playlisturile voastre pe 13 septembrie via Roadrunner/Elektra și îl puteți precomanda pe site-ul oficial al formației. De asemenea, puteți alege să luați un pachet ediție limitată care conține o copie a albumului pe CD sau vinyl cu autograf, un tricou, un mirrorboard litograph print, un pachet de cafea Korn Koffee Wired Roast și un termos în care să țineți cafeaua.

Primul single extras de pe album, „You’ll Never Find Me”, a fost lansat pe 26 iunie 2019, iar acum Korn ne oferă și un videoclip:

01. The End Begins 02. Cold 03. You’ll Never Find Me 04. The Darkness is Revealing 05. Idiosyncrasy 06. The Seduction Of Indulgence 07. Finally Free 08. Can You Hear Me 09. The Ringmaster 10. Gravity Of Discomfort 11. H@rd3r 12. This Loss 13. Surrender To Failure

La o adunare exclusivă pentru 50 de fani Korn în zona de relaxare a birourilor LiveNations din Beverly Hills, toți membrii formației au răspuns la întrebări. S-a gustat cafeaua Korn Koffee, s-a ascultat o piesă nelansată la o pereche de căști care mergea din mână în mână. Piesa se numește „The Darkness Is Revealing”. Sursa acestor informații e Steve Appleford de la Revolver, prezent în cadrul acestei întâlniri.

Sesiunea de Q&A a început cu o întrebare legată de coperta noului album, „The Nothing”, despre care Davis spune: Mi s-a zbârlit pielea când am văzut-o. N-am crezut că cineva poate să intre în mintea mea și să ilustreze ceea ce am simțit când lucram la album. Omul din poză e agățat într-o poziție foarte incomodă.

De asemenea, sursele noastre au ciripit că în perioada iunie-iulie 2020, cunoscuta formație nu metal, Korn, va avea un turneu european, iar în prezent managerul formației e în negocieri cu doi dintre promoterii români.
Nu ne rămîne decât să așteptăm anunțul oficial din partea organizatorului…

Prima dată (și nu ultima se pare) când Korn au trecut pe la noi a fost în 2010 la festivalul Peninsula, iar a doua oară în august 2015 într-un concert la Arenele Romane, unde în deschidere i-au avut pe Coma, Implant Pentru Refuz, Point Blank și un warm-up maca DJ Hefe, iar de atunci băieții au lansat un album în 2016, „The Serenity of Suffering”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*