Ascultă acum „The Great War”, noul album Sabaton!

În sfârșit, ziua de 19 iulie a sosit și putem asculta integral „The Great War”, ultimul material discografic al profesorilor noștri de istorie preferați! Fanii Sabaton care au păstrat în suflet „Primo Victoria” și „Heroes” cu siguranță vor iubi fiecare din cele 11 piese.

Utilizatorii Spotify pot asculta trei versiuni ale albumului: albumul cu piesele normale, History Version – cu o scurtă narațiune pentru fiecare piesă și The Soundtrack To The Great War, versiunea albumului care-ți face pielea de găină… găină gigantică. Poate și lăcrimezi puțin dacă ești mai sensibil. De ascultat înainte de culcare.


„The Great War” e al nouălea material discografic Sabaton și va ieși la lumină  pe 19 iulie via Nuclear Blast Records, iar versurile sunt inspirate din povești despre Primul Război Mondial.

Înregistrările au început în noiembrie 2018, pe 11 mai exact, la fix 100 de ani de la sfârșitul războiului, simțind că e ocazia perfectă de a avea un album întreg doar despre această perioadă, deși băieții au mai cântat despre Primul Război Mondial.

Pär Sundström, basistul trupei, spune: „Acest album e cel mai mare proiect la care ne-am înhămat până acum, sunt atâtea substraturi și atâtea povești pe care nu le-am spus niciodată. Așteptați-vă la multe surprize pentru că am încercat lucruri noi și ne-am întors la un concept pe care știm că-l iubiți.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*