Vezi piesa „Engel” cântată de Robert Trujillo și Kirk Hammett în Berlin (pro-shot)

375 vizualizări

„Rob & Kirk’s Doodle” e ceea ce Trujillo și Hammett fac în timpul concertelor live din cadrul truneului WorldWired, unde cântă ceva de la o formație sau un muzician care provine din țara respectivă. Pe 6 iulie, în Berlin, băieții au ales „Engel” de la, evident, Rammstein:

Piesele sunt interpretate doar la bass și chitară și de obicei vin înaintea solo-ului lui Trujillo din „(Anesthesia) Pulling Teeth”.

În Londra, băieții au ales să cânte „Killers” de la Iron Maiden, în Manchester au ales The Stone Roses cu „I Wanna Be Adored”, în Amsterdam au ales André Hazes – „Bloed, Zweet en Tranen”, în Barcelona au cântat Peret -„El Muerto Vivo”, iar în Paris au zdrăngănit pe „Ma Gueule” a lui Johnny Hallyday, acestea fiind doar câteva titluri alese pentru turneu. Le puteți găsi pe toate pe canalul lor de YouTube oficial, filmate profesionist.

Metallica vor ajunge la noi pe 14 august 2019 pe Arena Națională, ceea ce ne face să ne întrebăm: ce artist român vor alege să interpreteze? O formație rock sau ceva total neașteptat? Să sperăm doar că nu ne așteaptă surprizele de la Neversea…


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*