Amaranthe: cover pentru „82nd All The Way” (Sabaton)

434 vizualizări

Formația suedeză de symphonic power metal, Amaranthe, revine cu un cover pentru „82nd All The Way”, piesă extrasă de pe „The Great War”, ultimul album Sabaton lansat în iulie 2019 via Nuclear Blast. Ascultați piesa și vizionați clipul filmat în studio mai jos.

Chitaristul Amaranthe, Olof Morck, spune: Oamenii care sunt obișnuiți cu Amaranthe știu că nu prea facem coveruri, dar a fost ceva irezistibil la „82nd All The Way”! Chiar dacă e total diferită din punct de vedere al tematicii față de piesele noastre, din punct de vedere muzical ni se potrivește și a fost distractiv să desfacem și să refacem acest cântec să sune cât mai Amaranthe. Ăsta e cadoul nostru pentru Sabaton.

Amaranthe și Sabaton vor porni într-un turneu european alături de Apocalyptica pe 17 ianuarie, începând cu Zurich și terminând cu Oslo pe 16 februarie.

Amaranthe a lansat „Helix” în ocotmbrie 2018 via Spinefarm Records. Albumul a fost produs de Jacob Hansen (Epica, Volbeat, Delain) și e primul album alături de Nils Molin, care s-a alăturat trupei în 2017.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*