Astăzi îl sărbătorim pe carismaticul Nils Molin

Nils Molin
Nils Molin

Vocalistul trupelor Dynazty și Amaranthe, Nils Molin împlinește astăzi 34 de ani. Născut pe 18 octombrie 1988, în Suedia, artistul și-a petrecut copilăria în orășelul Kilafors din Halsingland, fiind inițial pasionat de chitară. Acesta declară, pe pagina oficială a trupei Dynazty, că la vârsta de 9 ani și-a cumpărat primul album cu trupa Kiss. Nils consideră că, din acel moment, întreaga lui viață s-a schimbat.

Încă din adolescență, Nils și-a dat seama că are o voce deosebit de puternică, așa că, după ani întregi de chitară, a renunțat, deoarece luase decizia de a se concentra pe calitățile lui vocale, făcând carieră ca vocalist. Din acel moment, acesta și-a dedicat toată energia către a scrie, a cânta și a urca pe scenă. S-a alăturat trupei Dynazty ca vocalist, la un an după înființarea acesteia, adică în 2008. Au lansat împreună cinci albume și au mers în câteva turnee internaționale. În vara acestui an, publicul român i-a aplaudat în deschiderea concertului trupei Sabaton, pe scena Arenelor Romane.

S-a alăturat formației Amaranthe ca vocalist în 2017, trupă cu care a lansat recent un nou single, Find Life. Mai multe detalii despre noul single aici

În această toamnă, Nils va pleca într-un turneu europen împreună cu Amaranthe, turneu amânat de câteva ori până în acest sfârșit de an.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*