Amaranthe anunță noul solist și lansează single-ul Damnation Flame

Trupa suedeză Amaranthe lansează astăzi noul single Damnation Flame. Cu rezonanța simfonică și corul înălțător, trupa își arată încă o dată abilitățile remarcabile de compoziție, demonstrându-se încă o data a fi una dintre cele mai interesante formații metal din Suedia.

Liderul trupei, Olof Mörck a declarat: „Damnation Flame deschide noi drumuri pentru Amaranthe în cele mai bune moduri posibile. Acesta este primul single al trupei care conține elemente simfonice, ceva ce ne dorim să facem de mult timp. Tema vampirismului întunecat se îmbină perfect cu interpretarea noastră a metalului melodic modern! Trupa Amaranthe a fost întotdeauna orientată spre a fi a fi nemărginiți spre a ne depăși limitele și a ne reinventa constant, iar până acum știți că trebuie să vă așteptați la lucruri neașteptate. Aceasta este pasiunea pură 100% turnată în muzică, așa cum veți experimenta fără îndoială din prima secundă. Promisiunea noastră este că vor veni în curând multe altele!”

Damnation Flame nu marchează doar începutul unor show-uri live fierbinți în această vară, dar îl prezintă și pe noul vocalist, Mikael Sehlin. Olof continuă: „După o căutare practic la nivel mondial și câțiva invitați uimitori care ne-au ajutat în spectacole și turnee, am găsit în sfârșit persoana potrivită, în ​​propria noastră capitală suedeză, Stockholm! Mikael Sehlin are absolut tot ceea ce este necesar pentru a se alătura trupei. Se aliniază stilului nostru, iar versatilitatea și muzicalitatea lui completează și subliniază perfect viziunea noastră pentru noul album și viitorul trupei în general. De la cele mai profunde tonalități de growling până la screaming violent, Mikael este întruchiparea perfecțiunii vocale, așa că vă rugăm să-i urați bun venit noului star pe firmamentul Amaranthe!” 

Însuși Mikael Sehlin adaugă: „Salutare tuturor, Mike aici! Sunt foarte încântat să vă spun că voi ocupa locul în calitate de nou solist al trupei Amaranthe și abia aștept să vă văd la concerte! Sper să vă placă melodiile viitoare la care am avut onoarea să înregistrez growling. Aveți grijă și să ne vedem curând!” 

Cel mai nou membru al familiei Amaranthe poate fi văzut în videoclipul piesei Damnation Flame, cea mai nouă capodoperă cinematografică a trupei. Creaturile nopții se adună la peștera lor vampirică pentru a asista la inițierea ultimei lor victime… uhm… membru.

Amaranthe lineup:
Elize Ryd– voce
Mikael Sehlin– voce growling
Olof Mörck– chitare, clape
Johan Andreassen– bass
Morten Løwe Sørensen– tobe
Nils Molin– voce


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*